Agenda

zondag 19 januari 2020

Voorlichtingsdag vrijwilligers

Houdt u van de natuur, veel frisse lucht in een prachtige omgeving? Bent u niet vies van uw handen uit de mouwen steken of een spat modder op uw broek? Minimaal 2 uur per maand in het weekend beschikbaar en heeft u zin ons team te komen versterken?
Lees verder

zondag 26 januari 2020

Info Open Dag Lotgenoten Centrum

Deze dag staat in het teken van "Mensen die met mensen werken". In het Sjtaater Hoes Partycentrum ’t in Kerkrade staan er 40 stands met informatie voor u klaar. Waaronder ook Natuurbegraafplaats Eygelshof. Komt u ook?
Lees verder

zaterdag 01 februari 2020

Rundgang auf Deutsch

Schöner Spaziergang mit Deutschsprachiger Wanderführer durch Eygelshof, mit Informationen über das Naturschutzgebiet und das Bestatten in der Natur.
Lees verder

woensdag 05 februari 2020

Rondleiding februari

Op woendag 5 februari vindt er om 10 uur een rondleiding plaats op de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 01 maart 2020

Rondleiding zondag 1 maart

Op zondag 1 maart vindt er om 12 uur een rondleiding plaats op de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 05 april 2020

Rondleiding april

Op zondag 5 april vindt er om 12 uur een rondleiding plaats op de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder