Agenda

donderdag 01 oktober 2020

Herdenkingsavonden

Op woensdag 30 september, donderdag 1 oktober en vrijdag 2 oktober 2020 herdenken wij samen met nabestaanden de overledenen die begraven zijn op Natuurbegraafplaats Eygelshof.
Lees verder

zondag 04 oktober 2020

Rondleiding & informatiemiddag over de uitvaart

Op zondag 4 oktober is er een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof met aansluitend een informatiemiddag waarbij een uitvaartverzorger meer vertelt over het organiseren van een uitvaart.
Lees verder

zondag 04 oktober 2020

In gesprek met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen over het vormgeven van een uitvaart voor uzelf of voor een ander? Of heeft u een uitvaartverzekering afgesloten maar twijfelt u of dit voldoende is? Bezoek dan de inloopmiddag van Uitvaart Limburg. Zij beantwoorden graag de vragen die u nog heeft.
Lees verder

zaterdag 24 oktober 2020

Rondleiding zaterdag 24 oktober

Op zaterdag 24 oktober is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 01 november 2020

Rondleiding 1 november

Op zondag 1 november is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 06 december 2020

Rondleiding 6 december

Op zondag 6 december is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 13 december 2020

Eygelshof Natuurkalender

Wilt u het jonge natuurgebied ondersteunen? Reserveer dan kosteloos de Eygelshof Natuurkalender. Deze kalender is een bundeling van de mooiste foto's van het afgelopen jaar. De opbrengsten gaan volledig terug naar de natuurontwikkeling van Eygelshof.
Lees verder