Agenda

zondag 16 augustus 2020

Rondleiding 16 augustus

Op zondag 16 augustus is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 30 augustus 2020

Bakkie Troost

Vanaf 30 augustus starten wij weer met 'Bakkie Troost' op Eygelshof, een inloopuurtje voor mensen die hun ervaringen willen delen.
Lees verder

vrijdag 04 september 2020

Eetbare-planten-wandeling met ambachtelijke biologische lunch

Laat u op vrijdag 4 september inspireren tijdens deze eetbare-planten-wandeling en geniet daarna van een ambachtelijke biologische lunch die geserveerd wordt uit een klassieke Citroenbus. Een leerzame en leuke beleving voor alle leeftijden.
Lees verder

zondag 06 september 2020

Rondleiding 6 september

Op zondag 6 september is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 20 september 2020

Rondleiding 20 september

Op zondag 20 september is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 04 oktober 2020

Rondleiding 4 oktober

Op zondag 4 oktober is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 01 november 2020

Rondleiding 1 november

Op zondag 1 november is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 06 december 2020

Rondleiding 6 december

Op zondag 6 december is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.
Lees verder

zondag 13 december 2020

Eygelshof Natuurkalender

Wilt u het jonge natuurgebied ondersteunen? Reserveer dan kosteloos de Eygelshof Natuurkalender. Deze kalender is een bundeling van de mooiste foto's van het afgelopen jaar. De opbrengsten gaan volledig terug naar de natuurontwikkeling van Eygelshof.
Lees verder