Agenda

zaterdag 20 juli 2019

Workshop smeden, smikkelen, wandelen en natuur met Atelier Sier

Smeed zelf een (herinnerings)sieraad, eventueel met gebruik van bijvoorbeeld een bestaande trouwring, een vingerafdrukgravure en/of as.
Lees verder

zaterdag 27 juli 2019

Workshop natuurfotografie

Van landschappen tot bloemen, vogels en insecten, al het moois wat de natuur ons kan bieden gaan we fotograferen. Daarbij leert u de camera juist te gebruiken en daarna gaan we gelijk praktijkervaring opdoen.
Lees verder

zaterdag 03 augustus 2019

Rundgang auf dem Naturfriedhof Eygelshof (DE)

Am Samstag 3. August um 13 Uhr startet der informativer Rundgang auf dem Naturfriedhof Eygelshof.
Lees verder

zondag 04 augustus 2019

Rondleiding 4 augustus Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 4 augustus start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zaterdag 24 augustus 2019

Workshop Natuurfotografie

Van landschappen tot bloemen, vogels en insecten, al het moois wat de natuur ons kan bieden gaan we fotograferen. Daarbij leer ik je de camera juist te gebruiken en daarna gaan we gelijk praktijkervaring opdoen.
Lees verder

zondag 01 september 2019

Rondleiding 1 september Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 1 september start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 06 oktober 2019

Rondleiding 6 oktober Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 6 oktober start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 03 november 2019

Rondleiding 3 november Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 5 mei start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 01 december 2019

Rondleiding 1 december Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 1 december start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder