Agenda

zondag 20 januari 2019

Lezing: Zo regel ik mijn eigen uitvaart

Steeds meer mensen willen hun nabestaanden niet tot last zijn en de regie zelf in handen houden. Maar waar moet u dan aan denken? En hoe kunt u dit nu het beste vastleggen? Deze vragen en komen aan bod tijdens deze lezing.
Lees verder

zondag 03 februari 2019

Rondleiding 3 februari Natuurbegraafplaats Eygelshof

Tijdens deze rondleiding vertellen wij u graag meer over het fenomeen natuurbegraven, de groene uitvaart en een stukje geschiedenis van Eygelshof.
Lees verder

zaterdag 09 februari 2019

Workshop: houtbranden

Zaterdag 9 februari is het op Natuurbegraafplaats Eygelshof mogelijk om deel te nemen aan de workshop houtbranden. Bent u creatief en heeft u ook interesse in deze ambachtelijke kunstvorm?
Lees verder

zondag 10 maart 2019

Rondleiding 10 maart Natuurbegraafplaats Eygelshof

Tijdens deze rondleiding vertellen wij u graag meer over het fenomeen natuurbegraven, de groene uitvaart en een stukje geschiedenis van Eygelshof.
Lees verder

zondag 07 april 2019

Rondleiding 7 april Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 7 april start om 12 uur een rondleiding waarin we u alles vertellen over het natuurgebied Eygelshof en natuurbegraven.
Lees verder

zondag 05 mei 2019

Rondleiding 5 mei Natuurbegraafplaats Eygelshof

Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 07 juli 2019

Rondleiding 7 juli Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 7 juli start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 04 augustus 2019

Rondleiding 4 augustus Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 4 augustus start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 01 september 2019

Rondleiding 1 september Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 1 september start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 06 oktober 2019

Rondleiding 6 oktober Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 6 oktober start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 03 november 2019

Rondleiding 3 november Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 5 mei start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder

zondag 01 december 2019

Rondleiding 1 december Natuurbegraafplaats Eygelshof

Op zondag 1 december start om 12 uur de rondleiding over de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.
Lees verder