Een rustplaats kiezen

Het kiezen van een laatste rustplaats voor uzelf of een dierbare is een persoonlijke beslissing. Een type landschap kan voor u belangrijk zijn, een gevoel, herkenning in iets wat u ziet, hoort, ervaart of iets wat u raakt. Het beste kunt u rustig door het gebied wandelen om een plek te kiezen die voor u goed voelt.

Een laatste rustplaats kiezen

Reserveren

Bij het reserveren van een plek gaat een medewerker van Eygelshof met u mee om samen een vrije plek te vinden. We nemen de tijd voor een reservering en daarom doen we dat altijd op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen of een afspraak maken door ons formulier in te vullen. Een gesprek op Eygelshof is altijd vrijblijvend, tenzij u ervoor kiest definitief een plek te reserveren. Bij een reservering wordt een notariële akte opgemaakt.

Graven inmeten

Graven krijgen hier alle ruimte en zijn gesitueerd op een ruim stuk grond. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwigdurend. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, op momenten dat u dat wilt, naar deze plek terugkeren.

Neem contact op

Tijdens een persoonlijk gesprek, al dan niet gecombineerd met een rondleiding over de begraafplaats, kunnen we u alles over Eygelshof en natuurbegraven vertellen.

Plan een bezoek