Een rustplaats kiezen

Het kiezen van een laatste rustplaats voor uzelf of een dierbare is een persoonlijke beslissing. Een type landschap kan belangrijk zijn, een gevoel, herkenning in iets wat u ziet, hoort, ervaart of iets wat u raakt. Het beste kunt u rustig door het gebied wandelen om een plek te kiezen die voor u goed voelt.

Bij het reserveren van een plek gaat er iemand van Eygelshof met u mee om een vrije plek te vinden. We nemen de tijd daarvoor en daarom doen we dat altijd op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 045 – 2031077 of een afspraak maken via onze website.

Graven inmeten

Graven krijgen hier alle ruimte, gesitueerd op een ruim stuk grond. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwig. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, op momenten dat u dat wilt, naar deze plek terugkeren.

Neem contact op

Tijdens een persoonlijk gesprek, al dan niet gecombineerd met een rondleiding over de begraafplaats, kunnen we u alles over Eygelshof en natuurbegraven vertellen.

Plan een bezoek