Een rustplaats kiezen

Een wandeling door het gebied is de beste manier om de plek voor een laatste rustplaats uit te kiezen. Voor uzelf of uw dierbare. Het is uiteraard zeer persoonlijk wat bepaalt welke plek dat voor u is. Een type landschap kan belangrijk zijn, een gevoel, herkenning in iets wat u ziet, hoort, ervaart of iets wat u raakt.

Graven krijgen hier alle ruimte, gesitueerd op een ruim stuk grond. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwig. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, op momenten dat u dat wilt, naar deze plek terugkeren.

In principe mag u overal een plek reserveren, zolang die nog vrij is. Sommige plekken zijn door ecologische waarde uitgesloten voor graven.

Bij het reserveren van een plek gaat er iemand van Eygelshof met u mee om een vrije plek te vinden. We nemen de tijd daarvoor en daarom doen we dat altijd op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 045 – 2031077 of een bericht sturen via deze website.

Dubbelgraf, familiegraf of herbegraven

Wilt u bij uw partner worden begraven, dan kunt u twee plekken naast elkaar reserveren. Ook is het mogelijk een familiegraf, voor vier of meer personen, te reserveren. We zoeken graag samen met u naar de beste oplossing hiervoor of voor andere combinaties. Een herbegrafenis van een naaste die elders is begraven, is ook mogelijk op Eygelshof.

Neem contact op

Tijdens een persoonlijk gesprek, al dan niet gecombineerd met een rondleiding over de begraafplaats, kunnen we u alles over Eygelshof en natuurbegraven vertellen.

Plan een bezoek