Een graf reserveren

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof kunnen graven zowel bij leven als na het overlijden worden gereserveerd. Wanneer u het fijn vindt om de grafplek op voorhand te regelen vragen wij u om een afspraak met ons te maken. Tijdens deze afspraak vertellen wij u hoe we het reserveren van een graf voor u mogelijk kunnen maken.

Bij een reserveringsgesprek trekken we samen het gebied in om een plek te zoeken die voor u goed voelt. Soms zijn de omstandigheden dusdanig dat het niet mogelijk is om een fysieke afspraak te plannen. Het is desgewenst ook mogelijk om een plek op afstand te reserveren. Wij begeleiden u dan middels een videoverbinding of via foto’s.

Eygelshof

Eeuwigdurend grafrecht

Graven krijgen hier alle ruimte, gesitueerd op een ruim stuk grond. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwigdurend. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, wanneer het u uitkomt, naar deze plek terugkeren.

Hoe kunt u een graf reserveren?

Door onderstaand formulier in te vullen, laat u aan ons weten dat u interesse heeft in een graf op Natuurbegraafplaats Eygelshof. We nemen daarna spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen. Pas als u daadwerkelijk een graf heeft gereserveerd, sturen wij de factuur. Het invullen van het formulier verplicht u dus niet tot de aanschaf van een graf.

Afspraak maken

Afspraak maken
Naam*
Telefoonnummer*
Locatie
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status