Grafbezoek

Een grafbezoek op Eygelshof is altijd mogelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Ook wanneer u iets moeilijker ter been bent of om andere redenen moeilijk de heuvel van Eygelshof op komt, kunt u een graf bezoeken. Er is een elektrowagen beschikbaar waarmee u, op afspraak, naar een graf gereden kunt worden. 

Digitale plattegrond

Eygelshof heeft een digitale plattegrond die u op uw computer, tablet of telefoon kunt bekijken: kaart.eygelshof.nl


In het zoekveld rechts bovenin kunt u de naam van de overledene invullen. Op de plattegrond wordt vervolgens de grafplek die u zoekt gemarkeerd waardoor u het graf gemakkelijker kunt vinden.

Route naar het graf

Lukt het niet om een graf te vinden via de digitale plattegrond? Kom dan even naar ons ontvangstgebouw. De medewerkers van Eygelshof wijzen u graag de weg naar het graf dat u zoekt.

Elektrowagen beschikbaar

Voor wie minder goed ter been is of om andere redenen moeite heeft de heuvel van Eygelshof op te komen, hebben we een elektrowagen tot onze beschikking. Wanneer u voor uw bezoek contact met ons opneemt brengt een medewerker u met alle liefde naar het graf dat u wilt bezoeken.

Geen bloemen en dergelijke

Op onze natuurbegraafplaats behandelen we de lokale natuur met respect en laten we de natuur zo veel mogelijk de natuur. We vragen u om geen voorwerpen op het graf te plaatsen, ook niet van natuurlijk materiaal, zoals bloemen, zaadjes of steentjes.