Grafbezoek

Een grafbezoek op Eygelshof is altijd mogelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. We vragen u om de natuur te respecteren en de paden enkel te verlaten voor het bezoeken van een graf. Bij ons ontvangstgebouw helpen we u graag om de grafplek die u zoekt te vinden. Kijk hier voor de openingstijden van ons ontvangstgebouw. 

Digitale plattegrond

U kunt deze grafplek ook zelf terugvinden. Eygelshof heeft een digitale plattegrond die u op uw computer, tablet of telefoon kunt bekijken: kaart.eygelshof.nl

In het zoekveld rechts bovenin kunt u de naam van de overledene invullen. Het beste zoekt u op de achternaam van de overledene. Vervolgens wordt op de plattegrond de grafplek die u zoekt gemarkeerd waardoor u het graf tijdens uw grafbezoek gemakkelijker kunt vinden.

Grafbezoek, kaart Eygelshof

Elektrowagen beschikbaar

Voor wie minder goed ter been is, hebben we een elektrowagen tot onze beschikking. Wanneer u voor uw bezoek contact met ons opneemt brengt een medewerker u graag naar het graf dat u wilt bezoeken.

Hond

Uw hond is ook welkom tijdens een grafbezoek aan Eygelshof. We vragen u om uw hond kort aangelijnd en op de paden te houden. Net als elders is de eigenaar van de hond verplicht om eventuele uitwerpselen zelf op te ruimen.

Grafbezoek aan Eygelshof met hond

Bloemen en dergelijke

Op onze natuurbegraafplaats behandelen we de lokale natuur met respect en laten we de natuur zo veel mogelijk de natuur. We vragen u om geen voorwerpen op het graf te plaatsen, ook niet van natuurlijk materiaal, zoals bloemen, zaadjes of steentjes. Meer uitleg hierover vindt u hier.