Nieuws

Maatregelen Corona-virus

Het team van Natuurbegraafplaats Eygelshof volgt de richtlijnen van de overheid.
Lees verder

Een uitvaart met kinderen

Laat u meenemen in het verhaal van familie de Bree. Ze vertellen waarom ze hebben gekozen voor Eygelshof en wat dit voor hun heeft betekend.
Lees verder

Het bijenvolk is ingetrokken

Imker Richard Veldhuizen van Imkerij de Honingbij heeft een mooi bijenvolk geplaatst op de Natuurbegraafplaats Eygelshof. Regelmatig zal hij vertellen hoe het met de bijen gaat.
Lees verder

Bloemen als wintervoeding

Bloemen zijn prachtig om in de zomer naar te kijken en voor de insecten heerlijk om van te eten. Maar niet alleen in de zomer zijn ze voedzaam. Ook in de winter.
Lees verder

Uitzending over de Natuurbegraafplaats op Omroep Landgraaf

Presentatrice Margriet Roeleveld van Omroep Landgraaf bezocht Natuurbegraafplaats Eygelshof en stelde Annemieke Schutte en Leo Fransen enkele interessante vragen over de Natuurbegraafplaats. 
Lees verder

Als ik hier ben, dan ben ik bij hem

Truus Abel-Trommar vertelt in een persoonlijk verhaal over het verlies van haar man en de plek op Eygelshof. 
Lees verder

Maak kennis met Onno Westra

Maak kennis met Onno Westra. Hij werkt in de buitendienst van Eygelshof. Behalve bomen snoeien en paden vrijhouden doet hij nog veel meer. Ben je benieuwd naar Onno? Zijn taken en achtergrond? Lees dan verder
Lees verder

De watersalamander

Augustus is de periode dat de watersalamander als larf uit het water komt.  Jerom neemt jullie in dit filmpje mee op pad en laat jullie zien hoe de kleine, jonge dieren eruit zien en wat hun leefomgeving is.
Lees verder

Rugstreeppad ontdekt

Beschermde rugstreeppad gezien op Eygelshof
Lees verder