Nieuws

De stille stilte voorbij

Het gedicht 'De stille stilte voorbij' werd geschreven door een bezoeker die Eygelshof bezocht om haar hoofd te legen. Recent had ze te horen gekregen dat een dierbare van haar was overleden. 
Lees verder

Moederdag

Aanstaande zondag staan wij met koffie en thee voor u klaar. We bieden nabestaanden de gelegenheid om een boodschap voor hun overleden moeder, partner of kind achter te laten aan een tak vol liefde.
Lees verder

Ooievaar gespot

De ooievaar staat als dier symbool als teken van een nieuw begin. Team Eygelshof hoopt dat eenieder die verdriet ervaart door het gemis van een dierbare, ruimte mag vinden om een nieuw begin in het hart toe te laten.
Lees verder

‘Ik zal over je waken’

Myra Duijkers heeft haar man op Eygelshof begraven. Terwijl ze in het begin moeite had met haar keuze, is ze nu dankbaar dat haar man midden in de natuur op Eygelshof eeuwige rust mag vinden.
Lees verder

Natuurfotowedstrijd

Nog eventjes en dan staat de natuur van Eygelshof weer in volle bloei. We nodigen (amateur)fotografen uit om ons gebied te bezoeken om foto's te maken van de natuur, het landschap, een dier of mooie bloem.
Lees verder

Workshop natuur schilderen

Op 4 juni 2023 vindt onder begeleiding van Wim Pelzer op Eygelshof een workshop natuur schilderen plaats. Deelnemers worden uitgenodigd om zich te laten inspireren door het natuurgebied.
Lees verder

Een locatiebeheerder met doedelzak talent

In juni 2022 is Henrico bij Natuurbegraafplaats Eygelshof begonnen als relatiebeheerder. In december nam hij de functie van locatiebeheerder op zich.
Lees verder

Paddenparadijs op Eygelshof

Op Eygelshof ontwaken de padden langzaam uit hun winterslaap. Ze maken zich klaar voor de jaarlijkse paddenloop. In de paringstijd worden onze waterpoelen weer een paddenparadijs.
Lees verder

Cremeren en natuurbegraven

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een crematie. Ook wanneer u kiest voor een crematie kunt u op Eygelshof een natuurgraf reserveren. Nabestaanden behouden zo een bijzondere gedenkplek.
Lees verder