Nieuws

Natuurkalender Eygelshof 2023

Natuurbegraafplaats Eygelshof heeft voor het jaar 2023 een Natuurkalender uitgebracht. De kalender bevat foto's van de natuur en de dieren uit ons natuurgebied. Heeft u ook interesse in een kalender?
Lees verder

Tarievenwijziging 2023

Per 1 januari 2023 gaan er bij Natuurbegraafplaats Eygelshof nieuwe tarieven in. Met dit bericht willen wij u graag op de hoogte brengen van de stijgende tarieven.
Lees verder

Herdenkingsavond 2022

Natuurbegraafplaats Eygelshof stond op 27 en 28 oktober in het teken van het herdenken van alle dierbaren waarvan we in het afgelopen jaar afscheid hebben genomen.
Lees verder

Open Huis

Op zondag 4 september hebben wij tussen 12:00 - 16:00 uur open huis op Eygelshof. Op deze dag kunt u kennis maken met natuurbegraafplaats Eygelshof en haar medewerkers.
Lees verder

Natuur op Eygelshof

Dat de natuur zich op Eygelshof de afgelopen jaren prachtig heeft ontwikkeld en dat vele insecten hier ook blij mee zijn, wisten wij natuurlijk al lang.
Lees verder

Ervaringen

Regelmatig vragen we bezoekers en nabestaanden naar hun ervaringen en gevoelens rondom Eygelshof. Dit leidde tot prachtige filmpjes, luister en kijk mee naar de persoonlijke en prachtige verhalen.
Lees verder

Islamitisch begraven

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is het vanaf vandaag mogelijk om Islamitisch te begraven. Terug naar het geboorteland of het land van ouders of grootouders is niet meer nodig.
Lees verder

Nieuws uit de natuur

De prachtige bloemenvelden zijn een walhalla voor vlinders, bijen en andere insecten. Vogels vliegen af en aan om hun jongen te voeden en af en toe komt een ree drinken bij de poel.
Lees verder

Wandeling IVN Kerkrade

Afgelopen week was Olaf op den Kamp namens IVN Kerkrade te gast op Eygelshof. Met 15 deelnemers ging Olaf op stap om onder andere de flora en fauna van Eygelshof te verkennen.
Lees verder