Nieuws

Ervaringen

Regelmatig vragen we bezoekers en nabestaanden naar hun ervaringen en gevoelens rondom Eygelshof. Dit leidde tot prachtige filmpjes, luister en kijk mee naar de persoonlijke en prachtige verhalen.
Lees verder

Islamitisch begraven

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is het vanaf vandaag mogelijk om Islamitisch te begraven. Terug naar het geboorteland of het land van ouders of grootouders is niet meer nodig.
Lees verder

Nieuws uit de natuur

De prachtige bloemenvelden zijn een walhalla voor vlinders, bijen en andere insecten. Vogels vliegen af en aan om hun jongen te voeden en af en toe komt een ree drinken bij de poel.
Lees verder

Wandeling IVN Kerkrade

Afgelopen week was Olaf op den Kamp namens IVN Kerkrade te gast op Eygelshof. Met 15 deelnemers ging Olaf op stap om onder andere de flora en fauna van Eygelshof te verkennen.
Lees verder

Waarom geen bloemen

Na het verlies van een dierbare is er gemis, verdriet en rouw. De behoefte om het graf te bezoeken is groot en daar iets neerleggen als een bloem of ander aandenken kunnen mensen als helend ervaren.
Lees verder

Maak kennis met Chantalle

Sinds januari is Chantalle locatie beheerder geworden van onze mooie Eygelshof. Ze kent als geen ander de uitvaartbranche en heeft ook al diverse uitvaarten op Eygelshof mogen verzorgen.
Lees verder

Natuurkalender 2022

Ook dit jaar is er weer een prachtige natuurkalender uitgebracht voor 2022 met wederom schitterende foto's gemaakt op Eygelshof. De flora en fauna ontwikkelen zicht prachtig.
Lees verder

Midwinterhoorn blazers

Vanaf deze dag start een periode waarbij de dagen langer worden, waarbij er meer licht en ruimte is voor nieuwe groei en verbinding. Vanuit deze gedachte laten wij op zondag de midwinterhoorn blazers horen.
Lees verder

Herdenkingsavond 2021

Natuurbegraafplaats Eygelshof stond op 14 en 15 oktober in het teken van herdenken en herinneren van de mensen waarvan we het afgelopen jaar afscheid moesten nemen.
Lees verder