Nieuws

“Het was zó Margo”

“Ik wist gewoon dat we precies deden wat bij Margo paste", vertelt Mat over de uitvaart van zijn vrouw Margo. Hij vertelt u graag hoe ze samen tot de keuze voor een laatste rustplek op Eygelshof zijn gekomen.
Lees verder

Zomerconcert Lotte Walda

Op zondag 30 juni geeft de Limburgse singer-songwriter een zomerconcert op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Ze zal haar eigen nummers die geïnspireerd zijn op de natuur ten gehore brengen.
Lees verder

Moederdag

Op zondag 12 mei is het Moederdag. We nodigen nabestaanden uit om een houten hartje met een persoonlijke boodschap in onze gedenkboom op te hangen. Koffie en thee zetten we voor u klaar.
Lees verder

Vier seizoenen natuurbeleving

In het recente nummer van De Natuurgids schrijft Herman Langen over de flora en fauna gedurende de vier seizoenen op onze natuurbegraafplaats. Een mooi artikel over de natuur op onze natuurbegraafplaats.
Lees verder

Gedenkboom

Op Eerste en Tweede Paadag nodigen we u uit om een houten hartje met persoonlijke boodschap voor uw dierbare in onze gedenkboom op te hangen. Koffie en thee staan voor u klaar.
Lees verder

Natuurkalender

Dit jaar hebben we op Eygelshof een duurzaam alternatief voor de jaarlijkse natuurkalender uitgebracht. Een natuurkalender voor de momenten met een lach en een traan.
Lees verder

‘Hier ben ik op mijn roots’

Wim Pelzer voelt zich verbonden met de locatie van Eygelshof en haar omgeving. Het was voor hem duidelijk dat hij op deze bijzondere plek een eeuwigdurende rustplek wilde reserveren.
Lees verder

Natuurontwikkeling op de voormalige Hermangroeve

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is een jong natuurgebied volop in ontwikkeling op een plek die in de vorige eeuw in gebruik werd genomen als een bruinkoolgroeve.
Lees verder

Troostlichtjes en troostcafé

Eygelshof wenst nabestaanden veel kracht toe voor de feestdagen. U bent van harte welkom om een kaarsje aan te steken in ons ontvangstgebouw en uw verhaal met andere nabestaanden te delen.
Lees verder