Rondleidingen organisaties & verenigingen

Natuurbegraafplaats Eygelshof verzorgt rondleidingen voor uw organisatie of vereniging. Deze rondleidingen zijn bijna altijd maatwerk en sluiten zoveel mogelijk aan op uw vraag. De focus kan liggen op natuurbegraven, cultuur of natuur. 

Onze biologen of relatiebeheerders nemen u mee het natuurgebied in. Samen  wandelen we over de kleine paden en stoppen tussendoor bij interessante punten waar er meer verteld wordt.

Mensen die minder goed ter been zijn kunnen gebruik maken van de elektrowagen. Hierdoor kan iedereen toch het natuurgebied bewonderen en deel uitmaken van deze rondleiding. 

catering voor een koffietafel op Natuurbegraafplaats Eygelshof

Na het bezoek aan het natuurgebied nodigen wij u graag uit voor een kop koffie of thee in ons ontvangstgebouw. In overleg kan er voor een heerlijke lunch of een Limburgse vlaai gezorgd worden. 

Wij heten u van harte welkom op Eygelshof. Wij vinden het altijd leuk als mensen geïnteresseerd zijn in ons natuurgebied. Rondleidingen incl. koffie en thee zijn kosteloos. Een vrije donatie voor ons toekomstfonds mag natuurlijk altijd.

Wenst u een rondleiding voor grotere groepen, organisatie of vereniging aan te vragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tel. 045-2031077    |    E-mail: info@eygelshof.nl