Openingstijden

U bent zeven dagen in de week van zonsopkomst tot zonsondergang welkom om op Natuurbegraafplaats Eygelshof te wandelen, van de natuur te genieten of om het graf van een dierbare te bezoeken. Ook bent u van harte welkom in ons ontvangstgebouw. Het ontvangstgebouw is zeven dagen in de week van 9:00-17:00 uur geopend.

* Tijdens de kerstdagen, nieuwjaarsdag en op Koningsdag is ons ontvangstgebouw gesloten. Uiteraard blijft de natuurbegraafplaats ook op deze dagen geopend voor bezoekers. Het poortje links van onze hoofdingang blijft open voor wandelaars.

Afspraak

Tijdens uitvaarten of andere activiteiten is ons ontvangstgebouw soms niet toegankelijk. Graag helpen wij u op een ander moment verder. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op zodat wij u alle tijd, rust en aandacht kunnen bieden voor het stellen van uw vragen.

Telefonische bereikbaarheid

We zijn dagelijks van 9:00-17:00 uur telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer is 045 – 2031077. Mochten wij vanwege een uitvaart of andere activiteit niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, kunt u altijd een boodschap inspreken. We bellen u zo snel mogelijk terug.

Mail

Wij beantwoorden uw vragen ook graag per mail. U kunt ons bereiken via info@eygelshof.nl

Adres

Natuurbegraafplaats Eygelshof
Boomgaardskuilweg 7
6471 XX Eygelshoven

Kijk hier voor meer informatie over ons adres en de route.

Contactformulier

Contactformulier
Naam*
E-mail*
Telefoon
Opmerking of vraag
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status