Foto en video

Interviews

De onderstaande filmpjes maken onderdeel uit van een reeks interviews met bezoekers en nabestaanden. We hebben hen gevraagd naar hun ervaringen en gevoelens rondom Natuurbegraafplaats Eygelshof en of we dit op film mochten vastleggen. Dit leidde tot prachtige filmpjes, luister en kijk mee naar de persoonlijke en prachtige verhalen.

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen kent zijn eigen schoonheden op Eygelshof. De jonge natuur vindt haar weg en dat is prachtig om te zien. Steeds meer bloemen, planten en dieren zijn zichtbaar. Dit maakt een uitvaart in het natuurgebied bijzonder.

Foto’s

Onze begraafplaats wordt ook regelmatig bezocht door fotografen. De schitterende foto’s die door hen worden gemaakt delen wij graag met u. Neem eens een kijkje in onderstaande albums en geniet.

Met een speciale dank aan de fotograven Pascal Moors (Nose for Photography – beeldverhalen en uitvaarten) en Sanne Bastiaan Net (natuur en landschap), voor het beschikbaar stellen van hun beeldmateriaal.