Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek aan onze begraafplaats gebruik maken van de voorzieningen en faciliteiten die Eygelshof aanbiedt.

Ontvangstgebouw

Ons ontvangstgebouw heeft een huiselijke, warme en knusse sfeer en is op een ecologisch en duurzaam verantwoorde wijze gebouwd. Het ontvangstgebouw ligt midden in de natuur van Eygelshof en biedt een prachtig uitzicht over het gebied en de waterpoelen. Het gebouw is zeven dagen per week van 9:00-17:00 uur geopend. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en informatie te winnen.
De ontvangstruimte kan tijdens de uitvaart worden gehuurd voor een ceremonie en/of nazit. Het is een knusse en sfeervolle ruimte die geschikt is voor kleine gezelschappen. Van april tot oktober kan de ontvangstruimte worden uitgebreid met een karakteristieke tent. Meer informatie vindt u op onze pagina over de afscheidsceremonie.

Parkeerruimte

Er is een klein parkeerterrein tegenover onze hoofdingang aan de Boomgaardskuilweg. Er is een ruimer parkeerterrein aan de Rimburgerweg. Wanneer u de weg oversteekt ziet u een poort die ook de toegang biedt tot onze natuurbegraafplaats.

Elektrowagen

Voor mensen die minder goed ter been zijn of om andere redenen moeite hebben de heuvel van Eygelshof te beklimmen is onze elektrowagen beschikbaar. Wanneer u van te voren een afspraak maakt kunnen we u met de elektrowagen rondleiden of naar het graf van uw dierbare brengen. Ook tijdens een uitvaart kan er gebruik worden gemaakt van de elektrowagen.

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering tijdens een uitvaart. Naast een lekkere kop koffie, thee of water kunt u kiezen voor Limburgse vlaai en rijk belegde broodjes. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen we u door naar onze pagina over de catering.

Wandelpaden

Op onze natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven zijn en waar begroeiing is. Ze leiden u langs de vele mooie plekken van onze natuurbegraafplaats.

Uitvaart op Eygelshof

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is een uitvaart altijd een groene uitvaart. Er worden alleen natuurvriendelijke materialen gebruikt.

U kunt het sfeervolle boshuis gebruiken voor een kleine ceremonie of condoleance, maar u kunt ook in de open lucht afscheid nemen. Er is heel veel ruimte om dit naar eigen wens vorm te geven.

Lees meer over een uitvaart op Eygelshof