Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruikmaken van de voorzieningen en faciliteiten die bij natuurbegraafplaats Eygelshof horen.

Ontvangstgebouw

Voor een kleine bijeenkomst in een vriendelijke, huiselijke sfeer is er het ontvangsthuis. Dit huis is gebouwd op een ecologische en duurzaam verantwoorde wijze. Van hieruit heeft u een prachtig overzicht over het gebied en de meertjes. Het ontvangsthuis is zeven dagen per week geopend van negen tot vijf. U bent altijd welkom een kijkje te komen nemen of informatie in te winnen.

Het is kan ook gebruikt worden voor een ceremonie of nazit. In het ontvangstgebouw is ruimte voor kleine gezelschappen tot 30 personen. Extra uitbreiding in de vorm van een karakteristieke tent voor grotere gezelschappen is ook mogelijk. De kosten voor het gebruik maken van de ontvangstruimte vindt u hier.

Parkeerruimte

Er is een eigen klein parkeerterrein bij de ingang aan de Boomgaardskuilweg. Aan de Rimburgerweg tegenover Eygelshof is een ruim parkeerterrein. Vanuit hier kunt u onze berg oplopen om bij het ontvangsthuis te komen.

Vervoer voor mindervaliden

Ook voor mensen die minder goed ter been zijn is passend vervoer in de vorm van een elektrowagen beschikbaar, zodat zij gemakkelijk kunnen volgen in de rouwstoet. Ook kunnen we u bij een begraving op de parkeerplaats ophalen met de golfkar als de ‘klim’ naar het ontvangsthuis moeilijk voor u is.

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering  tijdens het afscheid en de koffietafel, van een kopje koffie met Limburgse vlaai tot een uitgebreid buffet. Hier kunt u de mogelijkheden en kosten bekijken. Heeft u specifieke wensen? We bespreken die graag met u en zoeken samen met u naar de beste mogelijkheden.

Wandelpaden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven zijn en waar begroeiing is. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats.

Uitvaart op Eygelshof

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is een uitvaart altijd een groene uitvaart. Er worden alleen natuurvriendelijke materialen gebruikt.

U kunt het sfeervolle boshuis gebruiken voor een kleine ceremonie of condoleance, maar u kunt ook in de open lucht afscheid nemen. Er is heel veel ruimte om dit naar eigen wens vorm te geven.

Lees meer over een uitvaart op Eygelshof