Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruikmaken van de voorzieningen en faciliteiten die bij natuurbegraafplaats Eygelshof horen.

Om de milieubelasting tot een minimum te beperken bieden we ook de mogelijkheid om op Eygelshof zowel de afscheidsceremonie als de bijeenkomst na afloop van de begraving te houden. Alle bijeenkomsten kunnen in de buitenlucht plaatsvinden. Extra tijdelijke voorzieningen als een tent of overkapping zijn ook mogelijk. In het ontvangstgebouw is ruimte voor kleine gezelschappen.

Ontvangstgebouw

Voor een kleine bijeenkomst in een vriendelijke,  huiselijke sfeer is er het ontvangsthuis. Dit huis is gebouwd op een ecologische en duurzaam verantwoorde wijze. Van hieruit heeft u een prachtig overzicht over het gebied en de meertjes.

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering (ook buiten) tijdens het afscheid en de condoleance. Van een kopje koffie met vlaai tot een uitgebreid buffet. Heeft u specifieke wensen? We bespreken die graag met u en zoeken samen met u naar de beste mogelijkheden.

Wandelpaden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven zijn en waar begroeiing is. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats.

Parkeerruimte

Er is een eigen klein parkeerterrein bij de ingang aan de Boomgaardskuilweg. Aan de Rimburgerweg tegenover Eygelshof is een ruim parkeerterrein.

Vervoer voor mindervaliden

Ook voor mensen die minder goed ter been zijn, is passend vervoer beschikbaar, zodat zij gemakkelijk kunnen volgen in de rouwstoet.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Natuur op Hillig Meer

Uitvaart op Eygelshof

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is een uitvaart altijd een groene uitvaart. Er worden alleen natuurvriendelijke materialen gebruikt.

U kunt het sfeervolle boshuis gebruiken voor een kleine ceremonie of condoleance, maar u kunt ook in de open lucht afscheid nemen. Er is heel veel ruimte om dit naar eigen wens vorm te geven.

Lees meer over een uitvaart op Eygelshof