Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruikmaken van de voorzieningen en faciliteiten die bij natuurbegraafplaats Eygelshof horen.

Voorzieningen voor een bezoek:

Wandelpaden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven zijn en waar begroeiing is. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats.

Parkeerruimte

Er is een eigen klein parkeerterrein bij de ingang aan de Boomgaardskuilweg. Aan de Rimburgerweg tegenover Eygelshof is een ruim parkeerterrein.

Vervoer voor mindervaliden

Ook voor mensen die minder goed ter been zijn is passend vervoer in de vorm van een golfkar beschikbaar, zodat zij gemakkelijk kunnen volgen in de rouwstoet. Ook kunnen we u bij een begraving op de parkeerplaats ophalen met de golfkar als de ‘klim’ naar het ontvangsthuis moeilijk voor u is.

Ontvangstgebouw

Het ontvangsthuis is zeven dagen per week geopend, in het weekend alleen in de middag en doordeweeks van negen tot vijf. U bent hier altijd welkom om een kijkje te komen nemen, of als u informatie wenst.

Voorzieningen voor een uitvaart of bijeenkomst: 

Ontvangstgebouw

Voor een kleine bijeenkomst in een vriendelijke, huiselijke sfeer is er het ontvangsthuis. Dit huis is gebouwd op een ecologische en duurzaam verantwoorde wijze. Van hieruit heeft u een prachtig overzicht over het gebied en de meertjes.

Afscheidsbijeenkomsten

Om de milieubelasting tot een minimum te beperken bieden we de mogelijkheid om op Eygelshof ook de afscheidsbijeenkomst voor en na de begraving te houden. Alle bijeenkomsten kunnen natuurlijk in de buitenlucht plaatsvinden. Ook bieden we de optie om binnen of overdekt buiten bijeenkomsten te houden. In het ontvangstgebouw is ruimte voor kleine gezelschappen. Extra tijdelijke voorzieningen zoals een tent of overkapping voor grotere gezelschappen zijn ook mogelijk. Hier kunt u de mogelijkheden en kosten bekijken.

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering (ook buiten) tijdens het afscheid en de condoleance, van een kopje koffie met vlaai tot een uitgebreid buffet. Hier kunt u de mogelijkheden en kosten bekijken. Heeft u specifieke wensen? We bespreken die graag met u en zoeken samen met u naar de beste mogelijkheden.

Uitvaart op Eygelshof

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is een uitvaart altijd een groene uitvaart. Er worden alleen natuurvriendelijke materialen gebruikt.

U kunt het sfeervolle boshuis gebruiken voor een kleine ceremonie of condoleance, maar u kunt ook in de open lucht afscheid nemen. Er is heel veel ruimte om dit naar eigen wens vorm te geven.

Lees meer over een uitvaart op Eygelshof