Afscheidsceremonie

U heeft bij natuurbegraafplaats Eygelshof veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart en laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang het respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Ontvangstruimte

Midden in de natuur van Eygelshof ligt ons ontvangstgebouw. Vanuit dit gebouw heeft u een weids uitzicht over het natuurgebied van Eygelshof en de omliggende heuvels. Voor de afscheidsceremonie en/of nazit kunt u gebruik maken van onze ontvangstruimte in het ontvangstgebouw. Het is een knusse ruimte met een warme en huiselijke sfeer. De ruimte is geschikt voor een klein gezelschap. Van april tot oktober kan de ontvangstruimte worden uitgebreid met onze karakteristieke tent.

Tarieven Ontvangstruimte zonder tent Ontvangstruimte met tent
Ceremonie € 325,- € 450,-
Nazit € 325,- € 450,-
Ceremonie en nazit
€ 600,- € 800,-

*In het weekend geldt een toeslag van 50%
Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor de catering tijdens de nazit. U kunt kiezen voor koffie, thee, Limburgse vlaai en rijk belegde broodjes. Voor meer informatie kijkt u hier.

Audiovisuele mogelijkheden

Het is mogelijk om gebruik te maken van een audiovisuele installatie waar muziek en presentaties op kunnen worden afgespeeld. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Geen ceremonie of nazit bij Eygelshof

Heeft u een graf gereserveerd bij Eygelshof maar wilt u de ceremonie en nazit elders houden? Ook dat kan. Bij Natuurbegraafplaats Eygelshof bent u vrij om de uitvaart naar eigen wens in te richten.