Afscheidsceremonie

U heeft op natuurbegraafplaats Eygelshof veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de afscheidsceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Het ontvangstgebouw

Voor de afscheidsceremonie kunt u op Eygelshof gebruik maken van het sfeervolle ontvangstgebouw of een karakteristieke tent. Maar ook worden er ceremonies in de open lucht gehouden.

De ontvangstruimte van Eygelshof is een milieu- en ecologisch verantwoord – zo zelfvoorzienend mogelijk – houten gebouw, opgetrokken uit fsc-gekeurd hout.

De mogelijkheden voor een ceremonie vindt u op deze pagina.

Catering

Zowel in het ontvangsthuis als in de open lucht of in een tent is het mogelijk om catering te verzorgen. Wensen of ideeën bespreken wij graag met u. Er is veel mogelijk in overleg en in samenwerking met cateraars.

De ceremonie elders houden

Natuurlijk is het ook mogelijk om de ceremonie en het condoleren elders te organiseren rondom de teraardebestelling. Op Eygelshof heeft u de volledige vrijheid om de uitvaart naar uw eigen wens in te richten.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Natuur op Hillig Meer