Afscheidsceremonie

U heeft op natuurbegraafplaats Eygelshof veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de afscheidsceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Het ontvangstgebouw

Voor de afscheidsceremonie kunt u op Eygelshof gebruik maken van onze sfeervolle ruimte in het ontvangstgebouw. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen en kan uitgebreid worden met een karakteristieke tent. Ook is het mogelijk om ceremonies in de open lucht te houden.

Kosten ontvangsthuis tot 30 personen zonder tent

huur ontvangsthuis met ceremonie € 250,00
huur ontvangsthuis met koffietafel (nazit) € 250,00
huur ontvangsthuis met ceremonie en koffietafel (nazit) € 500,00

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

Kosten ontvangsthuis 30 – 80 personen met tent

huur ontvangsthuis met ceremonie € 375,00
huur ontvangsthuis met koffietafel (nazit) € 375,00
huur ontvangsthuis met ceremonie en koffietafel (nazit) € 750,00

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

Koffietafel en catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor een koffietafel of catering rondom de begraving. Van een kopje koffie met een lekkernij uit de streek tot een gezamenlijke maaltijd. Heeft u specifieke wensen? Die realiseren we graag met u. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op. Voor de koffietafel (nazit) mogelijkheden kijkt u hier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de ceremonie en het condoleren elders te organiseren rondom de teraardebestelling. Op Eygelshof heeft u de volledige vrijheid om de uitvaart naar uw eigen wens in te richten.