Afscheidsceremonie

U heeft op natuurbegraafplaats Eygelshof veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de afscheidsceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Het ontvangstgebouw

Voor de afscheidsceremonie kunt u op Eygelshof gebruik maken van onze sfeervolle ruimte in het ontvangstgebouw. De ontvangstruimte is voor een beperkt aantal personen beschikbaar. De ontvangstruimte kan van april tot oktober worden uitgebreid met een karakteristieke tent. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Kosten ontvangsthuis zonder tent

Tarieven  2022 2023
Ceremonie € 250 € 325
Nazit € 250 € 325
Ceremonie en nazit
€ 500 € 600

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

Kosten ontvangsthuis met tent

Tarieven  2022 2023
Ceremonie € 375 € 450
Nazit € 375 € 450
Ceremonie en nazit
€ 750 € 800

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

Nazit en catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering rondom de begraving. U kunt kiezen voor een kop koffie met een lekkernij uit de streek of een gezamenlijke maaltijd. Heeft u specifieke wensen? Die realiseren we graag met u. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. Voor de mogelijkheden kijkt u hier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de ceremonie en het condoleren elders te organiseren rondom de teraardebestelling. Op Eygelshof heeft u de volledige vrijheid om de uitvaart naar uw eigen wens in te richten.

Audiovisuele mogelijkheden

Het is mogelijk om gebruik te maken van audiovisuele middelen. Voor prijzen en mogelijkheden kunt het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.