Afscheidsceremonie

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof heeft u veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de afscheidsceremonie. Mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond zijn hier welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Persoonlijke invulling van het afscheid
Ontvangstruimte

Bovenop de heuvel van Eygelshof ligt ons houten ontvangstgebouw. Vanuit het ontvangstgebouw is er een weids uitzicht over het natuurgebied van Eygelshof en het omliggende heuvellandschap. Tijdens een afscheidsceremonie en/of nazit kunt u gebruik maken van onze ontvangstruimte. Het is een knusse ruimte met een warme en huiselijke sfeer. De ruimte is geschikt voor kleinere gezelschappen.

Aan het gebruik van de ontvangstruimte zijn kosten verbonden.

Tarieven ontvangstruimte 2024
Ceremonie € 360,-
Nazit € 360,-
Ceremonie en nazit
€ 660,-

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

Foto ceremonie ontvangstgebouw

Voor grotere gezelschappen kan de ontvangstruimte van april tot oktober worden uitgebreid met onze karakteristieke tent die de verbinding met de natuur nog sterker voelbaar maakt.

Tarieven ontvangstruimte met tent 2024
Ceremonie € 450,-
Nazit € 450,-
Ceremonie en nazit
€ 800,-

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

Afscheidsceremonie in ontvangsttent

Catering

Eygelshof biedt u verschillende opties voor catering. Meer informatie over de catering vindt u hier.

Audiovisuele mogelijkheden

Het is mogelijk om tijdens een uitvaart gebruik te maken van een audiovisuele installatie waar muziek en presentaties op kunnen worden afgespeeld. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Afscheidsceremonie of nazit elders

Heeft u een graf gereserveerd op Eygelshof maar wenst u de ceremonie en nazit elders te houden? Ook dat is mogelijk. U bent vrij om de uitvaart naar eigen wens in te vullen.

Na afloop van de afscheidsceremonie wordt de dierbare naar de laatste rustplaats begeleid.