Wandelroute Eygelshof

Er zijn verschillende mogelijkheden om Eygelshof te ontdekken. Een nieuwe mogelijkheid is onze gemarkeerde wandelroute. Deze wandeling kunt u zelfstandig maken op een moment dat het u uitkomt. Tijdens deze wandeling leert u meer over de historie, de natuur en het natuurbegraven op Eygelshof.

Het startpunt is beneden bij het informatiebord aan de hoofdingang. U loopt over heuvelachtige verharde en onverharde slingerpaden door het natuurgebied. De route is gemarkeerd met nummers op groene bordjes. Zo kunt u makkelijk de route herkennen en weet u welk onderwerp er bij het paaltje besproken zal worden.

De wandeling duurt circa 45-60 minuten, waarbij we verschillende bankjes passeren om te kunnen pauzeren. In het ontvangstgebouw kunt u tijdens onze openingstijden gebruik maken van het toilet. Ook kunt u hier meer informatie opvragen of gratis een brochure ophalen.

Wandelboekje

Wenst u de wandeling met een wandelboekje te lopen? Dan kunt u deze ophalen in ons ontvangstgebouw. De route is hetzelfde als die van de luisterwandeling.

Luisterwandeling

Door de izi.travel app te downloaden op uw mobiele telefoon kunt u op natuurbegraafplaats Eygelshof de luisterwandeling volgen. Wij vertellen u gedurende wandeling meer over hetgeen u zult tegenkomen. Op het beeldscherm kunt u verschillende foto’s zien over bijvoorbeeld de vlindersoorten of  historische foto’s die een beeld geven van hoe Eygelshof er vroeger uitzag.

Tablet lenen

Wilt u liever niet de app downloaden op uw telefoon? Dan kunt u een tablet lenen van Eygelshof. Als borg vragen wij uw autosleutels of identiteitsbewijs. Deze krijgt u uiteraard weer terug als u de tablet weer bij ons komt afgeven. Graag vragen wij u om deze vooraf te reserveren. Dan zorgen wij ervoor dat deze voor u klaarligt. Reserveren kan per mail info@eygelshof.nl of telefonisch 045-2031077.