Zomerwandeling Jan Nobbe

Datum: dinsdag 27 augustus 2024 - 13:00

Op dinsdag 27 augustus 2024 organiseert Natuurbegraafplaats Eygelshof een bijzondere zomerwandeling. Samen wandelen we de Jan Nobbe route. Deze prachtige tocht van 6,4 km biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de natuur op Eygelshof en haar omliggende omgeving.

Ter ere van Jan Nobbe

Jan Nobbe was een gepassioneerde wandelaar en heeft in zijn leven talloze wandelingen uitgezet voor de Wandelgids Zuid-Limburg in het land van Herve, de Ardennen en de Eifel. In 2020 overleed Jan op zestig jarige leeftijd aan een ziekte. Op Natuurbegraafplaats Eygelshof werd hij te ruste gelegd op een eeuwigdurende rustplaats in de natuur. Een goede wandelvriend stippelde ter ere van Jan de ‘Jan Nobbe wandeling’ uit, zodat zijn passie voor wandelen voortleeft. Ter nagedachtenis aan Jan Nobbe lopen we deze wandeling met u samen vanuit onze natuurbegraafplaats.

Sommerwanderung Naturfriedhof Eygelshof, zomerwandelingPraktisch

We nodigen u uit om op dinsdag 27 augustus samen met ons deze bijzondere wandeling te maken. We starten de zomerwandeling om 13 uur bij het houten ontvangstgebouw, gelegen midden in het prachtige natuurgebied van Natuurbegraafplaats Eygelshof (Boomgaardskuilweg 7, 6471 XX Eygelshoven). De route van 6,4 km voert door een gevarieerd heuvellandschap en een bosrijke omgeving, waar we onderweg volop kunnen genieten van de natuur. Aan het einde van de wandeling komen we terug bij onze natuurbegraafplaats en leiden we u kort rond door ons natuurgebied. We raden u aan om voor deze wandeling goed schoeisel te dragen en rekening te houden met de weersvoorspellingen.

Koffie, thee en vlaai

Na afloop van de wandeling nodigen we u graag uit op het terras van Eygelshof. U krijgt hier door ons een gratis kop koffie of thee met een lekker stuk Limburgse vlaai aangeboden. Dit is een mooi moment om uw benen te strekken, met elkaar na te kletsen en meer te weten te komen over natuurbegraven. Medewerkers van Eygelshof zijn aanwezig om uw vragen over onze natuurbegraafplaats te beantwoorden. Het belooft een mooie middag te worden in verbinding met de natuur, met een gezellig samenzijn en informatie over natuurbegraven. Heeft u nog vragen over de zomerwandeling, neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelden wandeling

Om te weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen, vragen we u om uzelf via het onderstaande formulier aan te melden voor de wandeling.

Aanmelden Zomerwandeling

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden