Inspiratiedag 26 mei 2024

Aan de rand van de Zuid-Limburgse heuvels ligt Natuurbegraafplaats Eygelshof, een plek waar mensen midden in de natuur eeuwigdurende rust en troost mogen vinden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een groene uitvaart te midden van deze prachtige omgeving? Bezoek dan op zondag 26 mei 2024 van 11:00-16:00 uur onze inspiratiedag.

 

Programma

 

Op de normaal zo stille natuurbegraafplaats is tijdens de inspiratiedag van 11:00-16:00 uur van alles te beleven. Ons ontvangstgebouw is geopend voor bezoekers, er worden rondleidingen gegeven, er is een informatiemarkt en u kunt onder het genot van een kop koffie of thee genieten van live muziek. Lees hier meer over het programma.

 

Standhouders

 

De informatiemarkt is een mooie gelegenheid om u op het gebied van het regelen van een uitvaart, de laatste wensen, laatste zorg, natuur en duurzaamheid te laten informeren. U kunt kennismaken met verschillende uitvaartondernemers uit de regio. Diverse ecologische kisten, manden, waden, urnen en uitvaartkleding worden tentoongesteld. Voor meer informatie over de aanwezige organisaties kunt u hier terecht.

 

Uitvaart in scène

 

Om u een beeld te geven van een groene uitvaart op onze natuurbegraafplaats openen we een demonstratiegraf en zetten we een uitvaart in scène. Met behulp van live muziek proberen we u te laten ervaren hoe een groene uitvaart op Eygelshof kan verlopen. U komt meer te weten over natuurbegraven en krijgt de kans om uw vragen te stellen. Lees hier meer over de uitvaart in scène.

 

Aanmelden inspiratiedag

 

Het is niet verplicht om u aan te melden voor de inspiratiedag, maar we vinden het fijn om een inschatting te kunnen maken van het aantal te verwachten bezoekers. U kunt zichzelf via ons aanmeldformulier aanmelden.

 

 

Praktische informatie

 

Tijdens de inspiratiedag kunt u uw auto parkeren op de grote parkeerplaats aan de Rimburgerweg, Parkeerplaats Hermanstraat. Voor mensen die minder goed ter been zijn, is er een pendeldienst met onze elektrowagen beschikbaar. Vind hier meer informatie over ons adres en de route.