Inspiratiedag 2024

Aan de rand van de Zuid-Limburgse heuvels ligt Natuurbegraafplaats Eygelshof, een plek waar mensen midden in de natuur eeuwigdurende rust en troost mogen vinden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een groene uitvaart te midden van deze prachtige omgeving? Bezoek dan op zondag 26 mei 2024 van 11:00-16:00 uur onze inspiratiedag.

Programma

Op de normaal zo stille natuurbegraafplaats is tijdens de inspiratiedag van alles te beleven. Lees hier meer over het programma.

Standhouders

Er is een informatiemarkt met een divers aanbod aan infostands die u op het gebied van de groene uitvaart kunnen informeren. Lees hier meer over de aanwezige standhouders.

Uitvaart in scène

Om u een beeld te geven van een groene uitvaart op onze natuurbegraafplaats, zetten we om 13:30 uur een uitvaart in scène. Lees hier meer over de uitvaart in scène.

Aanmelden

Het is niet verplicht om u voor de inspiratiedag aan te melden.  Toch zouden we het fijn vinden om te weten of u komt. Op deze manier kunnen we een inschatting maken van het aantal te verwachten bezoekers. Met het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de inspiratiedag.

Aanmelden Inspiratiedag

EH_evenement met telefoonnummer