Workshop: Levensverhaal schrijven

Datum: zaterdag 09 november 2019 - 10:00 - 12:30 uur / 13:00 - 15:30 uur

‘Mien leave, doa kén ich ein book euver sjrieve’  Maar hoe doe je dat? Hoe breng je structuur aan in de gebeurtenissen die je gevormd hebben? Hoe haal je de herinneringen naar boven? En hoe wil je herinnerd worden? Dit allemaal leer je in deze workshop.

Tijdens de workshop ‘levensverhaal schrijven’ leg ik uit op welke manier je je levensverhaal kunt vastleggen. Waar moet je aan denken? Wat is belangrijk, en wat juist niet? Aan de hand van een concrete en creatieve opdracht schrijf je een kort verhaal over een, voor jou, belangrijke periode uit je leven. Ik zorg ervoor dat de herinneringen gaan stromen. Ervaring met verhalen schrijven is niet nodig. 

Het is geweldig om een naslagwerk te hebben dat helemaal over jou gaat.  Met verhalen over je leven, mooie momenten maar ook momenten waarin je het moeilijk had, en die je gevormd hebben tot de persoon die je bent. Voor jezelf, om doorheen te bladeren. Maar ook voor je familie en kleinkinderen of kinderen.  

De workshop duurt 2,5 uur en bedraagt €17,50 per persoon. Graag ter plekke gepast betalen.

U kunt 9 november kiezen uit twee tijdstippen:

  • De eerste workshop is van 10:00 – 12:30 uur
  • De tweede workshop is van 13:00 – 15:30 uur

Wat ontvang je: 

  • Een informatiemap met tips en tricks
  • Vrij gebruik van alle schrijfmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Koffie, thee, water en iets lekkers erbij
  • Een kleinigheidje als aandenken

Wie ben ik?

Mijn naam is Saskia Vullers, ik ben ritueelbegeleider, activiteitenbegeleider, bedside singer, verteller van levensverhalen, en geef creatieve (schrijf) cursussen. Ik ga graag met je in gesprek over alle onderwerpen rondom overlijden en sterven. 

Mijn website www.leafritueelbegeleiding.nl is nog ‘under construction’, maar op facebook en instagram ben ik volop te vinden.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!