Voorjaarswandeling IVN Kerkrade

Datum: zondag 14 april 2024 - 11:00-13:00

In het voorjaar bloeien de wilgen en verschijnen de eerste bloemen in de graslanden. De eerste  insecten vliegen rond op zoek naar nectar en de vogels zijn druk in de weer met het afbakenen van hun territorium. De jonge natuur op en rondom de natuurbegraafplaats is tijdens het voorjaar het ontdekken meer dan waard. Bent u ook aanwezig tijdens de voorjaarswandeling met IVN Kerkrade?

Voorjaarswandeling

Voorjaarswandeling IVN - Foto gemaakt door Herman LangenU bent van harte welkom om het natuurgebied van Eygelshof op zondag 14 april te komen ontdekken tijdens de voorjaarswandeling. Deze wandeling wordt verzorgd door IVN Kerkrade. Een gids van het IVN neemt u graag mee op pad door het natuurgebied van Eygelshof en de omliggende omgeving. De wandeling start om 11 uur bij het ontvangstgebouw van Natuurbegraafplaats Eygelshof. Denkt u aan gepast schoeisel?

Natuurbegraven

Na afloop van de voorjaarswandeling kunt u onder het genot van een kop koffie of thee uw benen laten rusten op het terras van Eygelshof. Een medewerker van Eygelshof vertelt u graag meer over natuurbegraven in het unieke natuurgebied van Eygelshof. U krijgt de gelegenheid om uw vragen over natuurbegraven te stellen.

Aanmelden

EH_evenement met telefoonnummer