Groepsrondleiding | 15 januari

Datum: zondag 15 januari 2023 - 11:00

Datum: zondag 15 januari 2023, 11:00 uur

Natuurbegraafplaats Eygelshof is een jong natuurgebied gelegen aan de rand van de Zuid-Limburgse heuvels. Door de hoge ligging is er een prachtig uitzicht over het omliggende heuvellandschap. Regelmatig worden er bij onze natuurbegraafplaats rondleidingen gegeven. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen wij u meer over de rijke historie van het gebied en de betekenis van natuurbegraven bij onze natuurbegraafplaats.

 

Britt Koeken Natuurbegraafplaats Eygelshof

Aanvang

De rondleiding start om 11 uur bij ons ontvangstgebouw. We genieten van de natuur, het uitzicht en de bijzondere plekken. Tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met verhalen over de natuur en de historie van het gebied. De rondleiding duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers. Na afloop van de rondleiding nodigen we u uit voor een kop koffie of thee in ons ontvangsthuis. Er is ruimte voor het stellen van vragen, napraten en het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Aanmelden Reguliere Rondleiding

Bij interesse in de groepsrondleiding kunt u het onderstaand formulier invullen met de datum van uw voorkeur.

Aanmelden rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status

E-car

Mocht u slecht ter been zijn of een rondwandeling om andere redenen niet aankunnen, bent u van harte welkom om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding met 0nze E-car. Wij halen u onder bij de poort op en laten u in alle rust onze natuurbegraafplaats zien. Bij interesse nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak.