Basisworkshop handletteren

Datum: zondag 05 mei 2019 - 9:30 - 11:30

Rachel Perebooms 2Op zondag 5 mei om 9.30 uur is het op Natuurbegraafplaats Eygelshof mogelijk om deel te nemen aan de basisworkshop Handletteren. In deze workshop leert u de basis van dit ambachtelijk handwerk en de belangrijkste technieken en tips. U gaat naar huis met een grote dosis inspiratie, een of meerdere kaarten en een mooie workshopset zodat u thuis meteen verder kunt gaan!

De workshop start om 9.30 uur en eindigt rond 11.30 uur.

De workshop kan vanaf 12 jaar onder begeleiding gevolgd worden. De workshopkosten zijn €42,95 inclusief materialenset die u mee naar huis krijgt en een gezellig kopje koffie of thee.

Rachel Perebooms

De workshop handletteren wordt gegeven door Rachel Perebooms van Wildflower Ranch. Laat u alvast inspireren door haar werk en bezoek haar website en Facebookpagina.

Heeft u vragen over de inhoud van deze workshop dan beantwoord zij deze graag.
www.wildflowerranch.nl
rachel@wildflowerranch.nl

Aansluitende rondleiding met een broodje 

Om 12 uur start de reguliere rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Wij nodigen u van harte uit om ervoor met ons (rond 11.30 uur) een broodje te eten en daarna mee te wandelen. Gezamenlijk lopen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over Eygelshof, de natuur en het natuurbegraven. De rondleiding en de broodjes zijn kosteloos. Een kleine, vrije donatie voor het beheer en onderhoud van het natuurgebied is natuurlijk welkom.