Basisworkshop handletteren

Datum: zondag 05 mei 2019 - 9:30 - 11:30

Rachel Perebooms 2Op zondag 5 mei om 9.30 uur is het op Natuurbegraafplaats Eygelshof mogelijk om deel te nemen aan de basisworkshop Handletteren. In deze workshop leert u de basis van dit ambachtelijk handwerk en de belangrijkste technieken en tips. U gaat naar huis met een grote dosis inspiratie, een of meerdere kaarten en een mooie workshopset zodat u thuis meteen verder kunt gaan!

De workshop start om 9.30 uur en eindigt rond 11.30 uur.

De workshop kan vanaf 12 jaar onder begeleiding gevolgd worden. De workshopkosten zijn €42,95 inclusief materialenset die u mee naar huis krijgt en een gezellig kopje koffie of thee.

Rachel Perebooms

De workshop handletteren wordt gegeven door Rachel Perebooms van Wildflower Ranch. Laat u alvast inspireren door haar werk en bezoek haar website en Facebookpagina.

Heeft u vragen over de inhoud van deze workshop dan beantwoord zij deze graag.
www.wildflowerranch.nl
rachel@wildflowerranch.nl

Aansluitende rondleiding met een broodje 

Om 12 uur start de reguliere rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Wij nodigen u van harte uit om ervoor met ons (rond 11.30 uur) een broodje te eten en daarna mee te wandelen. Gezamenlijk lopen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over Eygelshof, de natuur en het natuurbegraven. De rondleiding en de broodjes zijn kosteloos. Een kleine, vrije donatie voor het beheer en onderhoud van het natuurgebied is natuurlijk welkom.

Aanmelden

EH aanmelding evenement: handletteren
Naam*
E-mail*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Naam evenement