Team Eygelshof stelt zich voor

Het nieuwe team op Natuurbegraafplaats Eygelshof stelt zich graag aan u voor.

 

Annemieke Schutte – “die plek heb ik op Eygelshof gevonden”

Vanaf de lente van 2017 ben ik betrokken bij de ontwikkeling en inrichting van Eygelshof. Met veel plezier zie ik de natuurbegraafplaats om mij heen groeien. Ik merk hoe speciaal mensen het vinden om hier een plek te mogen uitzoeken voor de eeuwigheid. Ik kom uit de marketing- en communicatiewereld en was op zoek naar een werkplek waar ik mijn ervaring in kon zetten om mij echt te verbinden met de plek en het werk. Die plek heb ik hier gevonden.team eygelshof

Erica Delvos “natuurbegraven, waarbij je mens en natuur met de eeuwigheid verbindt, sprak mij onmiddellijk aan”

Op de open dag in september bezocht ik de natuurbegraafplaats voor het eerst. De plek heeft direct mijn hart gestolen. En het mooie concept van natuurbegraven sprak mij onmiddellijk aan.

Ik kan met trots vertellen dat ik nu werkzaam ben op natuurbegraafplaats Eygelshof waar twee passies samenkomen: het werk in de uitvaartbranche en mijn liefde voor de natuur.

Britt Koeken “ik was als natuurmens meteen geprikkeld”

Toen ik de vacature voor Eygelshof zag, was ik als natuurmens meteen geprikkeld. Het komt niet vaak voor dat je ergens mag gaan werken waar je volledig achter het concept staat, op een mooie manier met mensen kan omgaan en werkt in een prachtige omgeving. Vanmorgen liep ik langs een tiental inktzwammen die plotseling uit de grond zijn geschoten, had ik een mooi gesprek en op het moment kijk ik naar een buizerd die een veel te jonge boom als uitkijkplaats heeft uitgekozen. Wat een mooie werkplek!

Geplaatst in Alle berichten, Medewerkers aan het woord