Natuurfotowedstrijd Eygelshof

De ontwikkelingen in het jonge natuurgebied Eygelshof blijven niet onopgemerkt. Dagelijks maken (amateur)fotografen de meest prachtige foto’s! Graag willen wij hun werk niet onopgemerkt laten. We willen een podium bieden voor de fotografen en de stillevens van het natuurgebied.  

Per seizoen nodigen wij fotografen uit om deel te nemen en hun foto’s in te sturen. Alle inzendingen worden wekelijks geplaatst in onze Facebookgroep. De foto’s met de meeste likes worden zeker geplaatst op onze website. 

Twaalf winnende foto’s van iedere maand worden uiteindelijk gekozen en aan het einde van het jaar samengebundeld in een prachtige A4 fotokalender. Deze is vanaf december beschikbaar op Eygelshof. 

De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. Deze inkomsten geven wij volledig terug aan de natuur. Zo kan iedere fotograaf en iedere bezoeker een steentje bijdragen aan het natuurbehoud van dit jonge natuurgebied. 

Doet u ook mee? 

Per seizoen mag u zoveel foto’s toesturen als u wilt. Stuurt u ons meerdere (vergelijkbare) foto’s? Dan kiezen wij zelf de mooiste eruit. 

De 4 fotoperiodes zijn als volgt verdeeld:

  • Winter: 22 december 2019 – 19 maart 2020 
  • Lente: 20 maart – 19 juni 
  • Zomer: 20 juni – 21 september
  • Herfst: 22 september – 20 december

workshop natuurfotografie

Foto’s insturen kan tot 1 december 2020. Eerder gemaakte foto’s mogen gebruikt worden, graag wel het seizoen erbij vermelden.

Foto’s uploaden gaat het makkelijkste via Wetransfer . Vermeld uw naam, het seizoen en de naam van de foto in het bericht. Dan zullen wij deze informatie bij de foto plaatsten. De foto’s mogen verzonden worden naar info@eygelshof.nl 

Foto’s in een klein formaat of met een watermerk worden alleen digitaal geplaatst. Als je meedoet aan deze fotowedstrijd stel je de ingezonden foto’s beschikbaar voor onze communicatiedoeleinden. 

Fotokalender reserveren

Heeft u ook interesse in een fotokalender van Eygelshof? Dan kunt u deze hier reserveren. In december krijgt u van ons een berichtje en ligt de kalender voor u klaar. Meerdere kalenders bestellen voor uw organisatie of vereniging is mogelijk

Reserveer Natuurkalender Eygelshof

EH Natuurkalender 2021
Naam*
E-mail*
Aantal kalenders*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Naam evenement
Geplaatst in Activiteiten, Geen onderdeel van een categorie, Natuur