Natuurfotowedstrijd

Nog eventjes en dan staat de natuur van Eygelshof weer in volle bloei. Voor (amateur)fotografen is het hét moment om mooie foto’s te maken van onze natuur, het landschap, een dier of mooie bloem.

Fotograaf die foto's maakt in het natuurgebied

Maakt u graag natuurfoto’s? We willen het werk van (amateur)fotografen niet onopgemerkt laten. We willen u graag een podium bieden. Daarom nodigen we u uit om ons gebied te bezoeken en uw foto’s naar ons toe te sturen. Foto’s uploaden gaat het gemakkelijkst via WeTransfer. De foto’s kunnen onder vermelding van uw naam en onderwerp ‘fotowedstrijd’ naar info@eygelshof.nl worden toegestuurd. U bent vrij om zo veel foto’s toe te sturen als u wilt.

Natuurfotowedstrijd

Om het spannend te maken we er een natuurfotowedstrijd van. De winnende natuurfoto wordt begin juli bekend gemaakt op onze website, facebook en instagram. De winnende foto wordt beloond met een vogelnestkast die is gemaakt door onze eigen natuurbeheerder.

Vogelnestkast

Niet getreurd… Niet alleen aan de winnende foto wordt door ons een podium geboden. Andere foto’s maken ook kans om op de website, social media, de natuurkalender of brochures te worden vertoond. Als u meedoet aan deze fotowedstrijd dan stelt u uw ingezonden foto’s beschikbaar voor onze verschillende communicatiedoeleinden.

Wilt u weten welke foto’s er in het verleden jaar naar ons zijn toegestuurd? Kom dan gerust langs bij ons ontvangstgebouw om een natuurkalender mee te nemen. In deze kalender staan verschillende foto’s van Eygelshof die door (amateur)fotografen zijn gemaakt. Het ontvangstgebouw is zeven dagen per week van 9:00-17:00 uur geopend.

Geplaatst in Activiteiten, Geen onderdeel van een categorie