Troostcafé Nieuwjaar

Datum: zondag 07 januari 2024 - 13:00-16:00

Op Eygelshof heeft ieder zijn eigen verhaal. Allemaal hebben we ons eigen verdriet en iedereen rouwt op zijn eigen manier. Toch kan het soms fijn zijn om dit verdriet met anderen te kunnen delen. Op Eygelshof introduceren we een troostcafé om samen stil te kunnen staan bij het gemis van uw dierbaren.

Wat is een troostcafé?

Het troostcafé is een ontmoetingsbijeenkomst in ons ontvangstgebouw op Eygelshof. Onder het genot van een kop koffie/thee met een lekkernij kunt u in contact komen met andere nabestaanden. Het troostcafé is niet therapeutisch bedoeld. Iedereen die deelneemt is vrij om te bepalen wat diegene wel of niet wil delen met andere nabestaanden. Het is een bijeenkomst met een warme sfeer waar een lach en een traan er mogen zijn.

Troostcafé Nieuwjaar: schapen bij zonsondergangTroostcafé Nieuwjaar

Tijdens het troostcafé op 7 januari staat het thema van het nieuwe jaar centraal. Van 13:00-13:30 uur is er een inloop waarbij we u verwelkomen met koffie/thee en een lekkernij. Om 13:30 uur begint de bijeenkomst en steken we samen voor iedere overleden dierbare een kaarslichtje aan. Een kaarsje om onze dierbaren te gedenken en een kaarsje als een lichtpuntje van troost voor in het nieuwe jaar. U krijgt de ruimte om uw eigen verhaal te delen. Tijdens de bijeenkomst lezen we een bijzonder verhaal voor dat verband houdt met het thema van nieuwjaar. We hopen dat u door dit verhaal kracht en troost mag vinden voor het nieuwe jaar. Na afloop omstreeks 14:30 uur bent u welkom om na te kletsen.

Aanmelden

Aangezien er maar plek is voor een beperkt aantal personen, vragen we u om uzelf aan te melden via het onderstaande aanmeldformulier.

Aanmelding Troostcafé Nieuwjaar

EH_evenement met telefoonnummer