Groepsrondleiding | 24 september

Datum: zondag 24 september 2023 - 11:00

Natuurbegraafplaats Eygelshof is een jong natuurgebied gelegen aan de rand van de Zuid-Limburgse heuvels. Door de hoge ligging is er een prachtig uitzicht over het omliggende heuvellandschap. Regelmatig wordt er op onze natuurbegraafplaats een groepsrondleiding gegeven. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen wij u meer over de rijke historie van het gebied en de mogelijkheden van natuurbegraven op onze natuurbegraafplaats.

Groepsrondleiding

Aanvang groepsrondleiding

De groepsrondleiding start om 11 uur bij ons ontvangstgebouw. We genieten van de natuur, het uitzicht en de bijzondere plekken. Tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met verhalen over de natuur en de historie van het gebied. Ook vertellen we u over de organisatie Natuurbegraafplaatsen van Waarde waar Eygelshof aan verbonden is. De rondleiding duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers. Na afloop van de rondleiding nodigen we u uit voor een kop koffie of thee in ons ontvangsthuis. Er is ruimte voor het stellen van vragen, napraten en het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Slecht ter been?

Bent u slecht ter been? Ook dan leiden we u graag rond over onze natuurbegraafplaats. Maak dan een afspraak zodat wij u in een persoonlijke rondleiding kunnen rondleiden met onze elektrowagen.

Aanmelden groepsrondleiding

Bij interesse in de groepsrondleiding kunt u het onderstaand formulier invullen met de datum van uw voorkeur.

Aanmelden rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status