Troostlichtjes en troostcafé

Tijdens de feestdagen worden we soms extra geconfronteerd met het gemis van onze dierbaren. Het zijn dagen waarop we in het bijzonder verlangen naar de aanwezigheid van hen die we moeten missen. We missen het om gezellig samen te zitten onder de kerstboom, om samen een winterwandeling te maken of om het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het zijn de kleine momentjes waarop het gemis soms het meest voelbaar is. Af en toe overvallen die momentjes ons. Iedereen heeft zo zijn eigen momentjes waarop we het moeilijk hebben. En iedereen gaat er op een andere manier mee om. Soms kunnen we wel wat troost gebruiken.

Troostlichtje op oudjaarsdagOp Eygelshof willen we nabestaanden tijdens deze dagen heel veel kracht toewensen. Onze warmte willen we naar u uitstralen. We bieden u graag de gelegenheid om op Eygelshof uw dierbare te gedenken. We nodigen u uit om een kaarsje in ons ontvangstgebouw aan te steken of waar gewenst uw verhaal met andere nabestaanden te delen tijdens het troostcafé. We hopen dat u tijdens deze momenten veel troost mag ontvangen op Eygelshof.

Troost momenten

Kijk hier op welke momenten we u de gelegenheid bieden om op Eygelshof een kaarslichtje in ons ontvangstgebouw aan te steken:

Kerst Troostlichtje

Oudjaarsdag Troostlichtje

Kijk hier wanneer we u uitnodigen om met nabestaanden bij elkaar te komen op Eygelshof:

Troostcafé Nieuwjaar

Troost nabestaanden

Geplaatst in Activiteiten