Natuurkalender 2022

De ontwikkelingen in het jonge natuurgebied Eygelshof blijven niet onopgemerkt. Dagelijks maken (amateur)fotografen de meest prachtige foto’s! Graag willen wij hun werk niet onopgemerkt laten. We willen een podium bieden voor de fotografen en de stillevens van het natuurgebied.  

De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. Deze inkomsten geven wij volledig terug aan de natuur. Zo kan iedere fotograaf en iedere bezoeker een steentje bijdragen aan het natuurbehoud van dit jonge natuurgebied. 

Eygelshof Natuurkalender 2022

Natuurkalender reserveren

Heeft u ook interesse in een natuurkalender van Eygelshof? Dan kunt u deze kosteloos reserveren en ophalen in ons ontvangstgebouw. 

Bent u niet in de gelegenheid om deze mooie kalender zelf op te halen? Stuur dan een mail met uw adresgegevens. Wij zorgen ervoor dat u de kalender per post ontvangt. Ons mail adres is info@eygelshof.nl 

Het ophalen van uw natuurkalender kunt u eventueel combineren met een mooie wandeltocht van ongeveer 2, 6 of 13 kilometer. Deze wandelroutes zijn uitgeprint verkrijgbaar in het ontvangstgebouw. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Reserveer Natuurkalender Eygelshof

EH_evenement
Naam*
E-mail*
Aantal kalenders*
Natuurkalender reserveren
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status
Locatie

 

Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, Natuur