Openingstijden jaarwisseling

Het einde van het jaar nadert, de jaarwisseling staat weer voor de deur. Waar men met oudejaarsnacht het nieuwe jaar traditioneel gezien inluidt met knallend vuurwerk, verstilt Eygelshof heel even. Er is tijd om stil te staan bij de mensen waarvan wij in het afgelopen jaar afscheid hebben moeten nemen. In de stilte van de natuur vertoont zich een prachtig kleurenpallet in de lucht. De kleuren van de avondzon bewegen zich als een warme deken over onze natuurbegraafplaats en onze overleden dierbaren. Team Eygelshof wenst iedereen die tijdens deze jaarwisseling wordt geconfronteerd met het gemis van een dierbare heel veel kracht en warmte toe. Ook wensen we iedereen al het goede toe voor in het nieuwe jaar.

In verband met de jaarwisseling hanteert Natuurbegraafplaats Eygelshof aangepaste openingstijden. Oudejaarsdag zijn we geopend van 9:00-16:00 uur en op nieuwjaarsdag is ons ontvangstgebouw gesloten. Natuurlijk blijft de begraafplaats van zonsopkomst tot zonsondergang open voor een bezoek aan het graf van uw dierbare.

Slecht ter been? Wij brengen u graag met onze elektrowagen naar het graf van uw dierbare. We zijn telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Tel: +31 (0)45 2031077

 

 

Geplaatst in Geen onderdeel van een categorie