Natuurkalender Eygelshof 2023

De natuur van Natuurbegraafplaats Eygelshof is volop in ontwikkeling. De jonge natuur ontpopt zich als een uniek natuurgebied in de regio. Verschillende (amateur)fotografen bezoeken de natuurbegraafplaats om foto’s te maken van dit prachtige natuurgebied. Ook de dieren blijven niet onopgemerkt door de fotografen. Ze hebben verschillende dieren waaronder schapen, salamanders, kikkers, kevers en vlinders in ons natuurgebied weten te spotten. 

Natuurbegraafplaats Eygelshof heeft van deze foto’s een natuurkalender voor het jaar 2023 uitgebracht. Met deze kalender willen we de fotografen in het zonnetje zetten en ze hartelijk bedanken voor het insturen van hun beeldmateriaal.

De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. De opbrengsten van de kalender geven wij volledig terug aan de natuur. Op deze manier kunt u ook een bijdrage leveren aan het behoud van dit opbloeiende natuurgebied. 

Heeft u interesse in de natuurkalender van Eygelshof? De kalender is verkrijgbaar in ons ontvangstgebouw. Kom een keer langs om de kalender bij ons op te halen. Ons ontvangstgebouw is dagelijks van 9:00-17:00 uur geopend. Helaas kunnen de kalenders niet worden gereserveerd. De kalenders zijn verkrijgbaar totdat onze voorraad deze niet meer verstrekt. 

Wilt u uw komst combineren met een wandeltocht  in de omgeving? In het ontvangstgebouw zijn geprinte wandelroutes van 2, 6 en 13 km verkrijgbaar. Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandelroutes. Neemt u gerust uw hond mee. Wanneer uw hond kort aangelijnd is is deze hier ook welkom. 

 

 

 

Geplaatst in Alle berichten, Geen onderdeel van een categorie