Moederdag

Aanstaande zondag 14 mei is het Moederdag, een dag waarop we in het bijzonder stilstaan bij het moederschap. Het is een dag waarop sommigen extra worden geconfronteerd met verdriet omdat hun moeder niet meer nabij is. Of misschien zijn er wel moeders die op deze dag hun overleden kind extra missen. 

Nabestaanden kunnen deze dag de behoefte voelen om hun overleden moeder, partner of kind in het zonnetje te zetten. Team Eygelshof wil deze mensen een hart onder de riem steken door ze de gelegenheid te bieden om een boodschap vol liefde op Eygelshof achter te laten. We delen deze dag hartjes uit waarop nabestaanden een boodschap voor hun dierbare kunnen opschrijven. Nabestaanden worden uitgenodigd om deze hartjes op te hangen aan een grote tak die we speciaal voor deze dag bij ons ontvangstgebouw ophangen. We hopen mensen met deze symbolische tak vol liefde te mogen steunen met hun verdriet. Uiteraard kunnen mensen deze hartjes op een later moment weer ophalen om deze thuis te bewaren. 

Ook staan wij deze dag van 9:00-17:00 uur met een kop koffie of thee voor u klaar. We zijn er voor u om een praatje met u te maken en waar nodig een luisterend oor te bieden.

Moederdag op Eygelshof

 

Geplaatst in Activiteiten, Alle berichten, Eygelshof in de media