Moederdag

Datum: zondag 12 mei 2024 - 9:00-17:00

Aanstaande zondag 12 mei is het Moederdag, een dag waarop we in het bijzonder stilstaan bij het moederschap. Het is een dag waarop sommigen extra worden geconfronteerd met verdriet omdat hun moeder niet meer nabij is. Of misschien zijn er wel moeders die op deze dag hun overleden kind extra missen.

Moederdag EygelshofNabestaanden kunnen deze dag de behoefte voelen om hun overleden moeder, partner of kind in het zonnetje te zetten. Team Eygelshof wil u op deze dag een hart onder de riem steken door u de gelegenheid te bieden om een boodschap vol liefde op Eygelshof achter te laten. We delen deze dag houten hartjes uit waarop nabestaanden een boodschap voor hun dierbare kunnen opschrijven. Nabestaanden worden uitgenodigd om deze hartjes op te hangen aan onze gedenkboom. We hopen mensen met deze levensboom vol liefde te mogen steunen met hun verdriet. Uiteraard kunnen mensen deze hartjes op een later moment weer ophalen om deze thuis te bewaren.

Ook staan wij op moederdag van 9:00-17:00 uur met een kop koffie of thee voor u klaar. We zijn er voor u om een praatje met u te maken en waar nodig een luisterend oor te bieden.