Natuurkalender

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof is de natuur het fotografen meer dan waard. Zeker nu we allemaal met smacht op het voorjaar wachten, is het natuurgebied bij fotografen in trek. Maar ieder seizoen op Eygelshof heeft zo zijn charme. De afgelopen jaren hebben verschillende (amateur)fotografen de flora en fauna op Eygelshof gefotografeerd. Diverse foto’s, uiteenlopend van winterse landschappen tot zomerse taferelen, werden met ons gedeeld. Hoogste tijd om ook dit jaar weer een natuurkalender uit te brengen.

Natuurkalender voor momenten met een lach en een traanVoor momenten met een lach en een traan…

In tegenstelling tot de voorgaande jaren, geven we dit jaar geen jaarkalender uit. We hebben gekozen voor een duurzaam alternatief, welke jaar op jaar kan worden gebruikt. Graag bieden we u de Natuurkalender voor momenten met een lach en een traan aan. Het is een kalender om ons te herinneren aan de bijzondere momenten in ons leven: verdrietige momenten waar we bij stil willen staan en momenten van blijdschap die we graag in ons hart koesteren.

Natuurkalender ophalen

De natuurkalender bevat foto’s uit ons natuurgebied. Foto’s van dieren, bloemen en landschapsfoto’s. We bedanken alle fotografen voor hun waardevolle bijdrage. Steeds weer genieten we van het ingestuurde beeldmateriaal. Natuurlijk kunt u u uw foto’s blijven insturen naar info@eygelshof.nl U bent ook van harte welkom om onze natuurbegraafplaats te bezoeken en een natuurkalender op te halen. De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. De opbrengsten geven wij volledig terug aan de natuur. Hiermee kunt u ook een bijdrage leveren aan het onderhoud en behoud van dit bijzondere natuurgebied. We hopen dat de natuurkalender, met foto’s uit ons natuurgebied, troost biedt op de momenten waarop u het nodig heeft.

Geplaatst in Eygelshof in de media, Geen onderdeel van een categorie, Natuur