Voorzieningen voor bijeenkomsten

De ontvangstruimte

De ontvangstruimte op Eygelshof is een warme, huiselijke omgeving, geschikt voor een klein gezelschap. Om een afscheidsbijeenkomst te houden aansluitend aan de begraving, hebben we op Eygelshof voor deze ruimte voldoende stoelen, verschillende tafels en een geluidsset beschikbaar.

Voor grotere gezelschappen tot ongeveer 50 personen breiden we de ruimte uit met een dichte tent of alleen een stretchtent als overkapping en de benodigde meubels, alles afhankelijk van het weer en uw wensen. Ook organiseren we bijeenkomsten voor hele grote groepen, daarvoor stemmen met u de wensen en mogelijkheden af.

De foto’s geven een beeld van de diverse mogelijkheden zoals een stretchtent buiten, een vaste tent buiten voor hele grote gezelschappen, een dienst voor kleinere gezelschappen binnen of een koffietafel.

tijdelijke voorzieningen afscheidsbijeenkomst natuurbegraafplaats

Kosten

Gebruik ontvangstruimte
– per dag (max 8 uur) € 500
– per dag deel: ochtend of middag (max 4 uur) € 250
– voor kort samenzijn (max 2 uur) € 175 
– voor kleine groepen <15p (max 4 uur) € 150
– voor kleine groepen <15p (max 2 uur) €   95
Tent
Kosten voor uitbreiding dmv tent voor gezelschappen tot 50 personen € 1295 
Kosten voor gezelschappen groter dan 50 personen  – op aanvraag
Beeld en geluid
Huur LED TV op zuil €  135 
Huur 2 speakerzuilen €  270
Huur grote beeld- en geluidsset incl bediening €  750

Het is ook mogelijk om een bijeenkomst te houden als er geen graf op Eygelshof is of komt, mits dit past in onze planning. Neem graag contact met ons op voor mogelijkheden en voor de kosten in dit geval, via deze pagina. 

Catering

We bieden verschillende mogelijkheden aan om een geheel verzorgde bijeenkomst te houden, hier kunt u de opties bekijken.