Tarieven natuurbegraven

De tarieven voor natuurbegraven op Eygelshof zijn een stuk lager dan voor een traditionele begraafplaats. Zo zijn er bij een natuurgraf geen kosten voor het onderhoud van een graf of een duur grafmonument. U hoeft ook de grafrechten niet te verlengen in de toekomst of kosten te betalen voor het ruimen van een graf. U betaalt eenmalige aankoopkosten voor een graf met eeuwige grafrust en een eenmalig begraaftarief.

Graf

De grafkosten zijn inclusief natuurbeheer en de grafmarkering. Een deel van het bedrag wordt aangewend voor de opbouw van een fonds voor toekomstig onderhoud van het natuurgebied.

Enkel graf € 3.750
Dubbel graf € 7.000
Urngraf € 2.000
Dubbel urnengraf € 3.000
Kindergraf op aanvraag

Het is ook mogelijk om een familiegraf te reserveren. Indien u voor vier of meer personen tegelijkertijd een graf reserveert, kunnen we u een gereduceerd tarief aanbieden. U kunt de kosten van de grafrechten eventueel gespreid betalen volgens een betalingsregeling.

U kunt na een crematie ook de as in een urn begraven of  uitstrooien in een graf. De tarieven voor een urngraf zijn lager. Het verstrooien van as op de humuslaag is niet mogelijk op Eygelshof omdat dit schadelijk is voor natuur.

 

Begraving

Naast de kosten voor een graf zijn er eenmalige kosten op het moment van de begrafenis. Deze kosten zijn voor het openen en sluiten van het graf, de administratieve handelingen en de begeleiding door Eygelshof.

Begraaftarief begraving € 595
Begraaftarief urn- of asbegraving € 395

In het weekend geldt een opslag van 50% op de begraaftarieven.

 

Grafmarkering

U kunt bij ons een boomschijf met inscriptie laten maken als grafmarkering, die op het graf geplaatst wordt. Dit is niet verplicht. De boomschijf wordt door ons geleverd en in overleg met u op het graf geplaatst. Wenst u deze boomschijf na enkele jaren te laten vervangen dan kunt u een nieuwe boomschijf laten plaatsen voor € 150.

 

Bijeenkomst

Bovenstaande tarieven zijn alleen voor het natuurbegraven, Daarnaast is het mogelijk om een dienst te houden op Eygelshof en/of een koffietafel of andere bijeenkomst. De mogelijkheden en de tarieven hiervoor vind u hier.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Natuur op Hillig Meer