Persoonlijke Rondleiding

Naast deelnemen aan de groepsrondleiding is het ook mogelijk om ook een persoonlijke rondleiding aan te vragen. Tijdens deze rondleiding is er meer ruimte voor persoonlijke vragen en kunnen wij rekening houden met uw wensen.  

elektrowagen eygelshofWanneer u aankomt op Eygelshof kunt u bij de parkeerplaats worden opgehaald met onze elektrowagen. Het natuurgebied ligt hoog, de toegangsweg is vrij steil en er zijn veel oneven slingerpaden. Een elektrowagen is dan zeer prettig voor mensen die minder goed ter been zijn of een minder goede conditie hebben en die het gebied wel graag willen bezoeken. 

Samen wandelen of rijden we door het natuurgebied over deze paden en genieten van het weidse uitzicht. Tussendoor stoppen we regelmatig om uitleg te geven over de dingen die wij tegenkomen en over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur de mogelijkheden op Eygelshof. 

Na het bezoek aan het natuurgebied nodigen wij u graag uit voor een kop koffie of thee in ons ontvangstgebouw om daar het gesprek voort te zetten. Dit is tevens de ruimte waar ook een ceremonie of koffietafel georganiseerd kan worden. 

Een persoonlijke rondleiding is geheel vrijblijvend. Wenst u tijdens deze rondleiding al meteen een plek te reserveren dan is dit mogelijk. Ook kunnen we een afspraak maken voor een reservering op een later tijdstip.   

Wenst u een persoonlijke rondleiding? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Aanvraag persoonlijke rondleiding

Aanmelding persoonlijke rondleiding
Naam*
Telefoon*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Labels