Gedenkteken aanvragen

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof mag u zelf kiezen wat u op de boomschijf wenst te graveren. Hierbij kunt u zelf de tekst bepalen, maar ook het lettertype en eventueel een afbeelding.

Stap 1: Wat wilt u op de boomschijf laten graveren?

Dit kan soms een moeilijke beslissing zijn want er zijn veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld alleen kiezen voor de voornaam, voor- en achternaam met of zonder geboorte- en sterfdatum. Of enkel een symbool. De keuze is aan u.

Een boomschijf heeft ongeveer een doorsnede van 40 cm. Hierdoor is er maar een beperkte ruimte beschikbaar. Bij veel letters wordt de opschrift kleiner en bij weinig letters wordt de opschrift groter. Wij adviseren om niet te veel tekens te gebruiken.

Stap 2: Welk lettertype wenst u?

Hieronder staan de lettertypes waar u uit kunt kiezen. Bij ieder lettertype staat een nummer vermeld, dit nummer kunt u invullen bij het aanvraagformulier.

   

 

 

 

Stap 3: Wenst u een afbeelding?

Het is mogelijk om een afbeelding te laten graveren. Dit kan gecombineerd worden met tekst maar u kunt ook alleen een symbool laten graveren op de boomschijf. Het aanbod aan afbeeldingen kunt u hier downloaden.

Staat u gewenste afbeelding er niet tussen? Of wenst u geheel een eigen ontwerp te maken? Dan kunt u tegen een bedrag van €150,- een persoonlijk ontwerp laten maken. Benoem dit dan op het inschrijfformulier. De ontwerper neemt dan persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Voor ontwerpen die kiezen uit de bovenstaande lettertypes of afbeeldingen is het graveren van de eerste boomschijf kosteloos.

Stap 4: Wanneer wilt u de boomschijf plaatsen?

Graag het aanvraagformulier 14 dagen voor de plaatsing van de boomschijf deze via de site in te vullen. Wanneer wij weten wanneer u de schijf wilt plaatsen dan zorgen wij ervoor dat deze klaar is. Wilt u liever dat wij de boomschijf plaatsen? Dan horen wij dit graag.

Stap 5: Vul het aanvraagformulier in en bestel de boomschijf