Info Open Dag Lotgenoten Centrum

Datum: Sonntag 26 Januar 2020 - 11:00 - 16:00

Op de open dag van het Lotgenoten Centrum zijn er meerdere info-stands. Waaronder ook Natuurbegraafplaats Eygelshof. Deze dag staat in het teken van „Mensen die met mensen werken.“

Zondag 26 januari 2020   |   11.00 uur tot 16.00 uur

In het Sjtaater Hoes Partycentrum ’t in Kerkrade
Schaesbergerstraat 27, 6467EA, Kerkrade.

Polsbandje gratis bij de entree van € 1,- p.p Kinderen gratis.


Wat doet het Lotgenoten Centrum en voor wie is het bedoelt.

Het Lotgenoten Centrum zal echter een bredere doelgroep hebben waar mensen met verschillende ziektebeelden hulp geboden krijgen.

Lotgenoten Centrum heeft een bredere doelgroep dan enkel mensen met kanker of hersenletsel. Patiënten met allerlei soorten Chronische ziektes kunnen er met partner en familie terecht. Iedereen is welkom.

Het Lotgenoten Centrum is een ontmoetingsplek, een bron van informatie, gericht op de toekomst van mensen die bezig zijn met ziek-zijn en personen die geestelijk en lichamelijk uit balans zijn geraakt. Denk aan bv. Burn-out, overgevoeligheid, sensitief, hooggevoeligheid en angst.

Lotgenoten Centrum heeft de ambitie de participatie van lotgenoten -en de partners van hen, want dat zijn ook lotgenoten- die bezig zijn met ziek-zijn, te ondersteunen en de zelfredzaamheid te vergroten. Hulp bieden tijdens het ziek-zijn/uit balans zijn, dat is het belangrijkste. Antwoorden op vragen “Hoe Nu Verder, kan Nu Verder”

Afkomstig van de website lotgenotencentrum.nl