Zomerconcert Lotte Walda

Datum: zondag 30 juni 2024 - 13:00

Op zondag 30 juni 2024 verzorgt de Limburgse singer-songwriter Lotte Walda om 13 uur een zomerconcert op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Met haar muziek en liefdevolle boodschap wil ze mens en natuur met elkaar verbinden. Ook schrijfster en nabestaande Dieuwke Weijers voelt zich met deze boodschap verbonden. Tijdens deze muziekmiddag zal zij een aantal gedichten voordragen. U bent van harte welkom om deze inspirerende middag bij te wonen.

Zomerconcert Lotte WaldaWie is Lotte Walda?

De 26-jarige singer-songwriter Lotte Walda is afkomstig uit Heerlen en heeft al van jongs af aan een passie voor muziek. Met haar gitaar en eigen muzieknummers is ze zowel op festivals in binnen- en buitenland te vinden als op straat tussen de mensen. Haar muziek doet denken aan de hippiecultuur, waarin Lotte zichzelf ook goed kan vinden. Ze is een levensgenieter en plukt de dag. Met haar muziek draagt ze een boodschap van liefde uit: een boodschap van zelfliefde om beter naar ons hart te luisteren en een boodschap van liefde als respect voor elkaar.

Verbinding met de natuur

Lottes recente dubbele LP “Dragonfly” is geïnspireerd op de vier jaargetijden van de natuur. In de nummers zingt Lotte over de verbinding die ze voelt met de natuur. Ze is een echt natuurmens en zoekt graag de stilte van de natuur op. Volgens Lotte leert de natuur ons om naar onze intuïtie te luisteren. Tijdens het zomerconcert zingt ze hierover en zal ze meer over haar verbondenheid met de natuur vertellen.

Zomerconcert

Het zomerconcert vindt plaats op zondag 30 juni op Natuurbegraafplaats Eygelshof (Boomgaardskuilweg 7, 6471 XX). Het concert begint om 13 uur. Tijdens het concert brengt Lotte haar eigen nummers ten gehore. Ook zal zij vertellen hoe de natuur voor haar een inspiratiebron is van haar muziek. Schrijfster en nabestaande Dieuwke Weijers zal een aantal toepasselijke gedichten voordragen. Tussendoor is er een pauze en zetten we koffie en thee voor u klaar. Het belooft een mooie middag te worden om te genieten van muziek, poëzie, natuur en de verbondenheid met elkaar.

Aanmelden

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen vragen we vriendelijk om jezelf aan te melden. Het wordt een buitenconcert waarbij er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar is. Bij een grote opkomst vragen we mensen die goed ter been zijn hun zitplaats af te staan aan mensen die deze harder nodig hebben. Neem gerust u eigen klapstoeltje mee om een plek uit te zoeken rondom het ontvangstgebouw of op de paden in het natuurgebied. Toegang tot dit zomerconcert is gratis, maar een vrijwillige bijdrage aan onze natuurpot wordt gewaardeerd. Via het onderstaande formulier kunt u zich voor dit concert aanmelden.

Aanmelden Zomerconcert

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden