Virtuele rondleiding en vragenuurtje

Datum: zondag 21 februari 2021 - 12:00 - 12:30

Facebook live eygelshofOp zondag 21 februari is het helaas niet mogelijk om een reguliere rondleiding te verzorgen op Natuurbegraafplaats Eygelshof.

We merken echter dat er wel veel mensen geïnteresseerd zijn in Eygelshof, het natuurgebied en natuurbegraven. Daarom organiseren wij op zondag 21 februari om 12uur een virtuele rondleiding met vragenuurtje. Via onze Facebookpagina zal Annemieke, onze locatiebeheerder, u meer vertellen over Natuurbegraven op Eygelshof. Tussendoor heeft u de mogelijkheid vragen te stellen. Deze zullen tijdens deze livestream beantwoord worden.

Na afloop is het mogelijk om persoonlijke (online) gesprekken in te plannen en dieper in te gaan op persoonlijke vragen.

Wij verwachten dat deze bijeenkomst ongeveer een half uur zal duren. Afhankelijk van het aantal vragen kan deze online bijeenkomst ook langer duren.

Voor deze bijeenkomst hoeft u zich vooraf niet aan te melden. Enkel op zondag 21 februari om 12uur onze Facebookpagina  bezoeken. De livestream start dan vanzelf.

Lukt het niet om onze Facebook pagina te bezoeken? of heeft u nog nooit eerder een livestream gevolgd en wenst u hierbij hulp te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van deze bijeenkomsten? Volg ons dan via Facebook