Rondleiding januari

Datum: zondag 05 januari 2020 - 12:00 - 14:00

rondleiding eygelshofOp zondag 5 januari vindt er om 12 uur een rondleiding plaats op de Natuurbegraafplaats Eygelshof, we verzamelen en starten bij het ontvangstgebouw. Tijdens deze wandeling ontvangt u meer informatie over het natuurgebied, het begraven op Eygelshof en de groene uitvaart.

De wandeling duurt ongeveer een uur. Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het met oog op de organisatie wel fijn om te weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

De wandeling wordt afgesloten met een heerlijke kop koffie of thee in het ontvangsthuis. Komt u ook? Wij nodigen u van harte uit!

Persoonlijke rondleiding

Bent u verhinderd, minder goed ter been of geeft u de voorkeur aan een persoonlijk bezoek? Meldt u zich dan aan voor een persoonlijke rondleiding. Wij komen u dan bij de parkeerplaats ophalen met onze elektrowagen en geven u een persoonlijke rondleiding waarbij dieper ingegaan kan worden op individuele vragen. Vul het formulier persoonlijke rondleiding in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Datum rondleiding
Aantal personen
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Aanmelding persoonlijke rondleiding
Naam*
Telefoon*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Labels