Rondleiding februari met natuurgids

Datum: woensdag 05 februari 2020 - 10:00 - 12:00

reiger Eygelshof (foto Sanne Bastiaan Net)

Op woensdag 5 februari is er een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur de mogelijkheden op Eygelshof. Deze rondleiding zal gegeven worden door één van onze natuurgidsen. Waardoor er meer verteld zal worden over de natuur en de ontwikkeling van het natuurgebied.

De rondleiding start om 10 uur bij het ontvangstgebouw en gaat langs de slingerende weggetjes, over zowel verharde als onverharde paden. We genieten van het weidse uitzicht en tussendoor vertellen we over hetgeen we tegenkomen. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.Britt Koeken Natuurbegraafplaats Eygelshof

Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het met oog op de organisatie wel fijn om te weten hoeveel deelnemers we de komende rondleiding kunnen verwachten.

De andere groepsrondleidingen vinden meestal plaats op zondagen en starten om 12 uur. De data voor 2020 zijn: 1 maart, 5 april, 3 mei, 7 juni open dag, 5 juli, 2 augustus, 6 september, 4 oktober, 1 november, 6 december. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen.

Aanmelden voor de rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Datum rondleiding
Aantal personen
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status