Rondleiding & informatiemiddag over de uitvaart

Datum: zondag 06 juni 2021 - 11:00 - 13:30

Op zondag 6 juni hopen wij weer te kunnen starten met de reguliere rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.

De rondleiding start bij het ontvangstgebouw en gaat over de slingerende weggetjes, zowel verharde als onverharde paden. We genieten van het weidse uitzicht en tussendoor vertellen we over hetgeen we tegenkomen, de geschiedenis, natuurbegraven en de natuur. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Britt Koeken Natuurbegraafplaats Eygelshof

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee.

Smeets uitvaartverzorging zal in het ontvangstgebouw meer vertellen over het organiseren van een groene uitvaart.

Wat kun je vooraf regelen? Is een uitvaartverzekering voldoende? Wat zijn de kosten van een uitvaart? Dat zijn veel voorkomende vragen die mensen hebben. Uitvaart Limburg zal hier deze middag dieper op in gaan.

Uiteraard is er ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. 

Het is wel belangrijk dat we de richtlijnen van het RIVM volgen. We vragen u om u aan te melden. U kunt alleen deelnemen als u geheel klachtenvrij bent. Vul graag het onderstaande formulier in en dan zien we u graag op 6 juni.

—-

De rondleiding van 11 uur is vol. U kunt wel nog aansluiten bij de rondleiding van 13.30 uur.
Smeets uitvaartverzorging zal van 13 tot 13.30 uur nog aanwezig zijn voor uw vragen. Aan het einde van deze middagrondleiding sluiten de niet meer aan bij de rondvraag in het ontvangstgebouw.

Aanmelden rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status