Rondleiding 21 maart

Datum: zondag 21 maart 2021 - 11:00 - 13:00 / 14:00 - 16:00

Op zondag 21 maart is er hopelijk weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.

De rondleiding start bij het ontvangstgebouw en gaat langs de slingerende weggetjes, over zowel verharde als onverharde paden. We genieten van het weidse uitzicht en tussendoor vertellen we over hetgeen we tegenkomen. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.Britt Koeken Natuurbegraafplaats Eygelshof

Het is wel belangrijk dat we de richtlijnen van het RIVM volgen. De groepen zijn daarom kleiner dan normaal en verdeeld in twee groepen. De eerste start om 11 uur en de tweede om 14 uur. Tijdens de wandeling hoeft er geen mondmasker gedragen te worden. Bij het betreden van het ontvangstgebouw zouden wij u willen vragen dit wel te doen. Bent u verkouden of heeft u andere corona-symptomen dan vragen wij u thuis te blijven.

Wilt u deelnemen aan deze rondleiding? Vul graag het onderstaande formulier in.

De andere groepsrondleidingen vinden meestal plaats op zondagen. De eerst volgende data zijn 7 maart en 21 maart. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen.

Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke rondleiding op een ander tijdstip? Klik dan hier.

Aanmelden rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status