Rondleiding 20 september

Datum: zondag 20 september 2020 - 12:00 - 14:00

Op zondag 20 september is er weer een rondleiding op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Eygelshof.

De rondleiding start bij het ontvangstgebouw en gaat langs de slingerende weggetjes, over zowel verharde als onverharde paden. We genieten van het weidse uitzicht en tussendoor vertellen we over hetgeen we tegenkomen. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.Britt Koeken Natuurbegraafplaats Eygelshof

Het is wel belangrijk dat we de richtlijnen van het RIVM volgen. We vragen u om u aan te melden.

U kunt alleen deelnemen als u geheel klachtenvrij bent. Vul graag het onderstaande formulier in en dan zien we u graag op 20 september!

De andere groepsrondleidingen vinden meestal plaats op zondagen. De data voor 2020 zijn: 4 oktober, 24 oktober, 1 november, 6 december. Wij hopen u op één van deze data te mogen verwelkomen.

Aanmelden rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status