Opening wandelroute Eygelshof

Datum: zondag 28 februari 2021 - 12:00 - 16:00

Eygelshof is een jong natuurgebied van bloemrijk grasland met bomen, grenzend aan bossen en meertjes met een weids uitzicht. Iedere maand groeien en bloeien er weer andere planten. Ook de diersoorten breiden zich steeds meer uit. Dit is ontzettend mooi om te zien!

EygelshofWij nodigen u graag uit om in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 februari tussen 12 en 16 uur deel te nemen aan de zelfstandige wandeltocht door ons natuurgebied. Het is een korte wandeling van ongeveer een uur. Gedurende de wandeling vertellen wij u meer over de natuur van Eygelshof, de geschiedenis van het gebied en het natuurbegraven.

U kunt kiezen of u wenst deel te nemen aan de luisterwandeling (via uw eigen telefoon of tablet) of de geprinte wandeling. Deze kunt u ophalen in ons ontvangstgebouw.

Tussendoor kunt u pauzeren en een coffee-to-go met een kleinigheid kosteloos ophalen in ons ontvangstgebouw. Deze kunt u dan nuttigen op één van onze bankjes in het natuurgebied.

De wandeling zal gedurende de hele zomerperiode beschikbaar blijven. Dus mocht u dit weekend gehinderd zijn en op een ander moment willen komen wandelen dan kan dat. Op andere momenten is er geen koffie of thee in het ontvangstgebouw verkrijgbaar.

Uiteraard vragen wij u hierbij rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM en vragen u ook om zich in te schrijven via het onderstaande inschrijfformulier. Alvast hartelijk dank en graag tot op de wandeling!

Aanmelden

EH_evenement