Open Dag Eygelshof

Datum: zondag 02 juni 2019 - 11:00 - 16:00

Opening Eygelshof Pascal Moors

Kom op zondag 2 juni tussen 11 en 16 uur naar de open dag van Eygelshof. Maak kennis met de natuurbegraafplaats en geniet van de natuur en diverse activiteiten. Er zijn interessante lezingen, rondleidingen en een informatiemarkt waar u meer informatie kunt vinden over de groene uitvaart. Onder het genot van een kopje koffie of thee geniet u van het weidse uitzicht over het heuvelland en sfeervolle livemuziek bij het meer. Het wordt een mooie dag! Graag nodigen wij u, uw familie en vrienden uit om Eygelshof te bezoeken.

Informatiemarkt 

Op de informatiemarkt kunt u zich uitgebreid laten informeren over alles wat er komt kijken bij het organiseren van een groene uitvaart. Naast uitvaartverzorgers zijn er allerlei duurzame uitvaartproducten te zien zoals biologisch afbreekbare urnen, waden, manden en kisten. Ook vindt u meer informatie over het opstellen van wilsbeschikkingen en het organiseren van uw eigen uitvaart. Lees meer over de deelnemers.

Rondleidingen

Regelmatig starten rondleiding over de natuurbegraafplaats. Wij verzamelen bij de stand van Eygelshof en wandelen vanaf daar gezamenlijk over het terrein. Tussendoor stoppen we regelmatig voor uitleg over de verschillende mogelijkheden op de natuurbegraafplaats.

Tijdens de rondleiding rijdt er een elektrowagen mee. Mensen die minder goed te been zijn kunnen hier gebruik van maken.

De starttijden van de rondleidingen zijn om:
11 uur  /  12 uur  / 13 uur  /   14:30 uur  /  15:30 uur


Meer informatie over de open dag kunt u binnenkort terugvinden op deze website. Wilt u op de hoogte blijven over Eygelshof en de open dag? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.