Open Dag Eygelshof

Datum: zondag 02 juni 2019 - 11:00 - 16:00

Opening Eygelshof Pascal Moors

Kom op zondag 2 juni tussen 11 en 16 uur naar de open dag van Eygelshof. Maak kennis met de natuurbegraafplaats en geniet van de natuur en diverse activiteiten. Zo zijn er interessante lezingen en rondleidingen en er is een informatiemarkt waar u meer informatie kunt vinden over de groene uitvaart. Onder het genot van een kopje koffie of thee geniet u van het weidse uitzicht over het heuvelland en sfeervolle livemuziek van de zangeressen Celine Weerts, Gabriella Massa en Nadine Maes. Het wordt een mooie dag!

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt kunt u zich uitgebreid laten informeren over alles wat er komt kijken bij een groene uitvaart. Naast uitvaartverzorgers zijn er allerlei duurzame uitvaartproducten te zien zoals biologisch afbreekbare urnen, waden, manden en kisten. Ook vindt u meer informatie over het opstellen van wilsbeschikkingen en het organiseren van uw eigen uitvaart. Lees meer over de deelnemers.

Ontvangstgebouw Eygelshof

Programma ontvangstgebouw

In de ontvangstruimte worden regelmatig ceremonies en koffietafels gehouden. Maar op 2 juni wordt deze ruimte een inspirerende plek om bijvoorbeeld een tentoonstelling te bezichtigen of deel te nemen aan lezingen, workshop en een tafelgesprek. Er zijn verschillende sprekers met diverse onderwerpen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden, maar we stellen het op prijs als u tijdig aanwezig bent. Lees verder

Muziek

Sfeervolle live muziek zal gedurende de dag ten gehore worden gebracht. Wilt u kennismaken met de zangeressen Celine Weerts, Gabriella Massa en Nadine Maes? Lees verder

Britt Koeken Natuurbegraafplaats Eygelshof

Rondleidingen

Regelmatig starten er deze dag rondleidingen over de natuurbegraafplaats. Wij verzamelen bij de stand van Eygelshof en wandelen vanaf daar gezamenlijk over het terrein. Tussendoor stoppen we regelmatig voor uitleg over de verschillende mogelijkheden op de natuurbegraafplaats. Tijdens de rondleiding rijdt er een elektrowagen mee voor mensen die minder goed ter been zijn.

De starttijden van de rondleidingen zijn om: 11 u  /  12 u  / 13 u  /   14:30 u  /  15:30 u.

elektrowagen eygelshofParkeren & elektrowagen

De open dag is altijd een drukbezochte dag.  Volg alstublieft de adviezen van onze verkeersregelaars, zij helpen u om een geschikte parkeerplaats te vinden. Houd rekening met verschillende wegwerkzaamheden, check voor de zekerheid vooraf uw route op buitenring.nl.

Bent u minder goed ter been, dan staat er voor u een elektrowagen klaar bij de hoofdingang. Deze brengt u graag naar ons ontvangstgebouw. Ook rijdt er een electrowagen mee met enkele rondleidingen.


Wilt u op de hoogte blijven over Eygelshof, de open dag of de andere evenementen die we organiseren? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.