Uitgesteld – Natuurwerkdag Wilde Bijen en meer

Datum: zaterdag 14 maart 2020 - 13:00 - 16:00

wilde bij— Natuurwerkdag uitgesteld —

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus en de oproep van het Oranje Fonds om alle activiteiten rondom NLdoet uit te stellen, is besloten onze Natuurwerkdag te annuleren.

We houden u graag op de hoogte zodra er een nieuwe natuurwerkdag gepland is.

Op 13 en 14 maart organiseert het Oranjefonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Voor het eerste jaar nemen we ook deel aan deze mooie actie, en wel met de natuurwerkdag en de voorjaarsschoonmaak op Eygelshof. Steekt u graag de handen uit de mouwen voor de natuur? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Op zaterdag 14 maart gaan we vanaf 13 uur aan de slag.

We starten op deze dag ondermeer met het bouwen van een wilde bijenhotel. Deze kwetsbare insecten kunnen onze hulp goed gebruiken. Samen verzamelen hiervoor materialen in het natuurgebied, ruimen we zwerfvuil op, snoeien bomen en maken waterlopen vrij. Natuurlijk leert u tijdens deze activiteit van alles over Eygelshof en onze natuurwaarde.

Bent u liever iemand die binnen aan de slag wil gaan? In het ontvangstgebouw houden wij de grote voorjaarsschoonmaak in de keuken.

U beslist zelf waar u ons een handje mee wilt komen helpen. Kortom een leerzame en gezellige dag in de natuur. Voor hapjes en drankjes worden uiteraard gezorgd.

Doet u mee? U bent van harte welkom!

Aanmelden natuurwerkdag

EH Natuurwerkdag 14-03-2020
Naam*
E-mail*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status
Naam evenement