Natuurfotowedstrijd

Datum: vrijdag 19 juni 2020 - 00:00

Maakt u graag natuurfoto’s en wilt u ons jonge natuurgebied graag een handje helpen? Doe dan mee met de fotowedstrijd van Natuurbegraafplaats Eygelshof.

Dagelijks zien wij (amateur)fotografen ontzettende mooie foto’s maken! Graag willen wij hun werk niet onopgemerkt laten. We willen een podium bieden voor de fotografen en de stillevens van het natuurgebied.  

Per seizoen nodigen wij fotografen uit om deel te nemen en hun foto’s in te sturen. Alle inzendingen worden wekelijks geplaatst in onze Facebookgroep. De foto’s met de meeste likes worden zeker geplaatst op onze website. 

Twaalf winnende foto’s van iedere maand worden uiteindelijk gekozen en aan het einde van het jaar samengebundeld in een prachtige A4 fotokalender. Deze is vanaf december beschikbaar op Eygelshof. De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. Deze inkomsten geven wij volledig terug aan de natuur. Zo kan iedere fotograaf en iedere bezoeker een steentje bijdragen aan het natuurbehoud van dit jonge natuurgebied. Doet u ook mee? Lees verder