Tweede paasdag – Happy Hendrix

Datum: maandag 18 april 2022 - 11:00 - 16:00

Op maandag 18 april nodigen wij u tussen 11 en 16 uur graag uit om het zelf te komen ontdekken, een kopje thee of koffie (kosteloos) te nuttigen bij het ontvangstgebouw en je te je te laten onderdompelen in heerlijke live muziek.

Om 12 uur zal Happy Hendrix Eygelshof bezoeken en ons een half uur meenemen in de muziek van de nostalgische en swingende evergreens vanaf de jaren 30 tot nu, van Marlène Dietrich, Vera Lynn, Marilyn Monroe tot Caro Emerald met heel haar hart weer helemaal tot leven.

Er zijn maar een aantal zitplaatsen beschikbaar. Wens u zeker te zijn van een zitplaats? Dan vragen wij u zich aan vooraf aan te melden. Wij heten u van harte welkom om mee te genieten van deze heerlijke muziek en de natuur om ons heen.

Wilt u graag meer algemene informatie over de mogelijkheden op Eygelshof, dan staan onze gastvrouwen u graag te woord. Voor een persoonlijk gesprek vragen wij u om een afspraak te maken voor een andere dag. Dan is er alle rust en ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op uw vragen.

Op de tweede paasdag worden er ook twee wandelroutes georganiseerd. Een lange wandeltocht maar ook een korte wandelroute over het terrein.

Aanmelden

EH_evenement met telefoonnummer

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door De Muziektrein.