Inspiratiedag | 9 juli

Datum: zondag 09 juli 2023 - 11:00 - 16:00 uur

Aan de rand van de Zuid-Limburgse heuvels ligt Natuurbegraafplaats Eygelshof, een eeuwigdurende rustplek waar respect voor mens en natuur hand in hand gaan. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een ‘groene uitvaart’ tussen de Zuid-Limburgse heuvels? U bent van harte welkom om Natuurbegraafplaats Eygelshof op de Inspiratiedag op zondag 9 juli 2023 van 11:00-16:00 uur te bezoeken.

Op de normaal zo stille natuurbegraafplaats is er op deze dag van alles te beleven. Het ontvangstgebouw is open voor bezoekers. Er zijn rondleidingen waarbij we met u door het natuurgebied wandelen en vertellen over natuurbegraven. Naast het ontvangstgebouw is er een informatiemarkt met een divers aanbod aan standhouders die u op het gebied van de uitvaart, rouwbegeleiding en natuur kunnen informeren. Ook de schaapskudde is deze dag van de partij. De schapen worden op deze dag ter demonstratie geschoren. Verder kunt u onder het genot van een gratis kopje koffie/thee met een lekkernij genieten van een aantal spontane muzikale live performances.

Het is dus een inspirerende dag waarop u mag ervaren hoe mens en natuur op een natuurbegraafplaats opnieuw met elkaar verbonden raken. Een dag om al u vragen te stellen en te ontdekken wat er op het gebied van de ‘groene uitvaart’ mogelijk is.

Lees hier meer over het programma van de Inspiratiedag.

Of kom meer te weten over de standhouders.

Foto Inspiratiedag - Fotovakvrouw

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten dat u komt. Op deze manier kunnen we een inschatting maken van het aantal bezoekers dat we kunnen verwachten. Met het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de Inspiratiedag.

Aanmelding Inspiratiedag

EH_evenement met telefoonnummer

Logo Beleef Kerkrade