In gesprek met een uitvaartverzorger

Datum: zondag 04 oktober 2020 - 11:30 - 13:30

Heeft u vragen over het vormgeven van een uitvaart voor uzelf of voor een ander? Bezoek dan de inloopmiddag van Uitvaart Limburg op Natuurbegraafplaats Eygelshof. Op zondag 4 oktober heten wij u van 11.30 tot 13.30 uur van harte welkom in het ontvangstgebouw.

natuurbegraafplaats rouwkoets mandUitvaart Limburg heeft zich gespecialiseerd in de groene uitvaart. Ze zijn onderzoek gaan doen naar hoe groen een uitvaart in Nederland vormgegeven kan worden en wat hiervoor nodig is.

Veel mensen willen dit graag zo veel mogelijk uit handen nemen voor hun nabestaanden. Sommigen hebben een uitvaartverzekering afgesloten en anderen niet. Maar wat houdt deze verzekering nu precies in? Waar dient men nog meer rekening te houden en hoeveel kosten laat ik nog achter voor mijn nabestaanden? Dat zijn vragen die er vaak nog zijn.

Tijdens deze inloopmiddag kunt u ongedwongen al uw vragen stellen die u nog heeft over uw uitvaart of die van een ander. Wenst u het te combineren met een rondleiding over de natuurbegraafplaats? Dan nodigen wij u graag uit voor de rondleiding van 4 oktober om 12uur waarbij Uitvaart Limburg op het einde zal aansluiten.

Het is wel belangrijk dat we de richtlijnen van het RIVM volgen. U kunt alleen deelnemen als u geheel klachtenvrij bent. Om voldoende ruimte te hebben om u vragen te kunnen beantwoorden vragen wij u om zich aan te melden. Vul graag het onderstaande formulier in en dan zien we u graag op 4 oktober!